fredag 10. april 2009

Skraphandleren Carsten O. Five

Carsten O. Five, også kjent som Kacis ektemann, har i en årrekke levert banale økonomisk råd til Ola Nordmann. F.eks. "når renta går ned blir det billigere å låne penger", for de som ikke kan prosentregning har han også bistått med kalkulator for å finne ut hva 1 % av 1 mill er.

Nå driver han nettstedet Kommentar.no sammen med Carl Johan Berg. En rask gjennomlesing gir et klart inntrykk av at dette er en oppsamlingsplass for høyrevridd skrot som ingen andre vil ha. Paulsens innlegg om "islamistenes livmorstrategi" er et grotesk eksempel.

3 kommentarer:

Admin sa...

Hmm. Ja dette var ekle greier. Ser at borgervernjubel er noe som redaktør Five går god for.

Bekymringsverdig hvor hardt ned man aksepterer at foten skal kunne settes ned.

Anonym sa...

I artikkelen: "Er det mulig at noe av arven fra Vågå, Lesja og Lom sitter igjen?"

Husker jeg rett var det tre av de kommunene som leverte flest frontkjempere?

Bjørn Stærk sa...

Fra artikkelen du linker til: "Han henviste til en rundspørring blant ungdom som Aftenposten hadde foretatt. Det enkle spørsmålet var om de visste hva Påsken står for. Det beste ”usikre” svaret var: ”Er ikke det en sånn Jesus-greie?” For min del vil jeg da hevde at med en slik ballast har vi lite annet å stille opp mot den islamske flodbølgen enn å demme opp for den ved grensen."

Gah. Er det noe jeg avskyr er det folk som tror på den kristne kulturarven - altså ikke på Gud, ("har du tatt imot Jesus som din frelser?"), men på troen på Gud, ("det er viktig at folket har noe å tro på, for å beskytte oss mot dekadense og fremmede religioner").

Btw, Konrad, jeg kommanderer deg herved til å lese denne boken om India.