onsdag 27. juli 2011

Bruce Bawer vasker blod av hendene


Bruce Bawers ideologi er gikk bankerott på Utøya, men han forsøker i WSJ å vri seg unna det moralske ansvaret. Han er faen meg frekk til i samme artikkel å fortsette sin hatpropaganda. Ekkelt.


Direkte pinlig var det da den dannede Knut Olav Åmås i Aftenposten snakket pent om demagogien Bawer lirer av seg.

Bawer: Ikke voldelig som ABB, men like moralsk og intellektuelt forvirret (link snappet fra Norskgoy).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så vidt jeg vet planla Breivik(ifølge maifestet)terroren tilbake i 2002, før Bawer dukket opp i debatten. Dersom du mener andre enn ABB himself har skylden i uhyrlighetene bør du kontakte poilitiet. Jeg har deltatt i minnemarkeringen i Oslo(har du?) og det vi trenger i en slik stund er ikke å demonisere hverandre og våre meninger. Jeg er ikke enig i alt Bawer skriver(noe av det, men lang fra alt), men men ditt prat om "ideene som gikk bankerott" er kun nedrig, og det til de grader. Jens har sagt det: "disse hendelsene skal ikke stanse oss fra å ha en åpen debatt i samfunnet". Men du mner kanskje noe annet?

Konrad sa...

Joda, det er slemt kalle Bawer for et rasshøl, men basert på det han sier i denne situasjonen finner jeg ikke et mer treffende ord.

Det er ikke nedrig å si at "ideologien er bankerott", det er ikke et personangrep. ABB og Bawer mener det samme, bortsett fra at Bawer ikke argumenterer for bomber og skytevåpen (han argumenterer bare for etnisk rensing).

Jeg har aldri argumentert for at Bawers ytringsfrihet skal innskrenkes. Tvertimot ønsker å jeg få trollet ut i solen slik at det sprekker.