torsdag 27. september 2007

Forbud mot (kjøp av) sex?

Regjeringen vurderer forbud mot kjøp av sex. I følge nettstedet Liberaleren vil til og med sjimpanser bryte denne loven. Hva med oss vanlige norske gorillaer og bavianer? Tenkte eksempel: Jeg spanderer drinker, middag og konsertbilletter på en tiltrekkende dame, jeg oppvarter henne på alle tenkelige måter og behandler henne som nettopp en dame. Gjør jeg en god jobb er avkastningen i sikte: sex. Kjøper jeg da sex (og blir en lovbryter) eller er det bare romantikk?

Hva om begge bare er ute etter sex (ja det finnes faktisk damer som liker å pule), altså bytter sex mot sex? Byttehandel er også kjøp. Blir det forbudt å være “sexmates”? Hvem skal kontrollere at er tilstrekkelig romantikk inne i bildet før klærne faller? Er det kun sexkjøp med kontanter som skal rammes av forbudet?

I gamle dager da alt visstnok var anderledes, var det et livslangt bytteforhold: I bytte mot hus, penger og omsorg for barna fikk mannen tilgang til sex i passe doser. Prostitusjon? Fornuftsekteskap? Romantikk? Kjærlighet?

Hvem vet?

Ingen kommentarer: