torsdag 17. mai 2018

Lars Akerhaug mageplasker med Listhaug

I fjor skrev Lars Akerhaug "Sylvi Listhaug representerer mennesker som føler seg uglesett og ignorert av den politiske eliten i Norge. Derfor kommer hun nå under angrep" i Dagbladet.

Nøkkelordet er derfor. Akerhaug har fått det for seg at Listhaug ikke angripes for sine uttalelser og standpunkt, men for at han representerer undermenneskene som eliten ønsker å ignorere. Dette er paranoia på høylys dag.


Dette skrev jeg i fjor sommer. De siste måneders hendelser bekrefter hvor langt på jordet Akerhaug var. Listhaug ble faktisk angrepet for sin uttalelser, hun måtte endog gå av som statsråd fordi hun ikke oppfører seg som et nettroll og ikke som en ansvarlig statsråd.


Akerhaugs konspiranoia om den "politiske eliten" er klassisk høyrepopulisme, i verste fall radikalisme. Det overrasker ikke at Listhaug har hyret Akerhaug som skribent. Gjør dere klare for mer historiforvrengning, halvsannheter og generelt bullshit.

Advarsel: med Lars Akerhaug og Sylvi Listhaug i tospann er det klart for store mengder BS, Norgesrekord kan ikke utelukkes.

Ingen kommentarer: