fredag 16. august 2019

Jon Helgheim (Frp) - idiot eller opportunist?

«Islamofobi» er et begrep som utelukkende brukes som en hersketeknikk. Begrepet er et forsøk på å sykeliggjøre eller tillegge religionskritikere en mental lidelse, skriver Helgheim på NRK.

Øhhh. Har Helgheim ikke fulgt med i timen? Han skriver dette få dager etter forsøk på terrorangrep utført av en ung mann proppet full av ville ideer om islam og muslimer. Dette er ideer som Helgheims partileder har bidratt til å forsterke med perverse begreper om snikislamisering. Har Helgheim allerede glemt hva som skjedde for 8 år siden? Da gikk en annen ung mann til angrep på Arbeiderpartiet motivert av like ville ideer. Manshaus og ABB drev ikke religionskritikk.

Islamofobi er reelt. Det er bare å lese kommentarfeltet på NRK Ytring for eksempel under denne fornuftige og sympatiske kronikken. Det som foregår i kommentarfeltene er ikke religionskritikk, det er konspiranoia. Det er sjokkerende at voksne folk holder på slik. Heldigvis er det et fåtall som gjør alvor av fantasiene.

Hva slags troverdighet har Helgheim når han snakker om religionskritikk. Hans familie tilhører Smiths venner. En tvilsom sekt som først fremst driver business.

Ingen kommentarer: