fredag 8. januar 2021

Flere Helgheimer med tullprat

Terje Johan Helgheim, leder i Sunnfjord Frp, tror angrepet på Kongressen i Washington var arrangert av antifascister eller Trump-motstandere som hadde infiltrert Trump-leiren.


Dette topper til og med det navnbroren Jon Helgheim, en av Norges dummeste ikke-rasistiske politikere, kan finne på å lire av seg. Har Helgheim-slekta et eller annet gen som gjør dem fullstendig fjollete og ensporede i tankegangen?

Hallo! Til og med den kristelig-brune Vebjørn Selbekk avfeier Trumps konspirasjonsvrøvl. Da burde det ringe en bjelle. Istede uttaler Helgheimene seg til riksdekkende media slik at de blir stående med et stort stempel i panna: Idiot.

Austin Rasmussen, republicans abroad Norway, er en annen hjernevasket Trumpianer sier oppklarende: "Jeg har hittil ikke sett noen beviser på at det har vært en voldelig storming. Det er ikke noe voldelig i å storme bygningen i seg selv." Dette premifjolset er naturligvis nøye med å påpeke at Black Lives Matter-markeringene i 2020 var voldelige, til forskjell fra stormingen av Kongressbygningen som var en slags fredelig demonstrasjon.


Ingen kommentarer: