fredag 30. november 2007

Negern daua

Eugene Obiora ble loggført som "neger" av politiet i Trondheim, skriver Adressa.

Dette er selvsagt uproblematisk, for politimester Truls Fyhn har som kjent bestemt at det ikke er rasistisk eller nedsettende å si "neger" om de svarteste svartingene. Dermed er det entydig bevist at behandlingen av Obiora ikke har noe med rasistiske holdninger å gjøre.

Uansett: Negern daua.

Siste:

Ulf Erik Knudsen synes det er OK å omtale svartinger fra Afrika som "neger" skriver VG.
Knudsen er stortingsmann og han er Frper, det siste overrasker vel ingen.

Den store tenkeren Knudsen mener at fordi 95% av Norges befolkningen mener at "neger" er et OK ord for svartinger fra Afrika, så må svartingene godta ordet, Knudsen bryr seg ikke om at de bli såret og lei seg. I Norge er det tross alt flertallet som bestemmer.

La meg tilføye:
Der jeg kommer fra er "torskehode" et nøytralt og treffende uttrykk for en person med Knudsens intellektuelle nivå, derfor må Knudsen bare godta at han blir bloggført som torskehode. "Rævhåll" er også et passende uttrykk for en person med like lite folkeskikk som Knudsen. La meg derfor bloggføre Knudsen som rævhåll, det må han godta, han er jo et rævhåll.

Kort sagt er flertallet der jeg kommer fra enige i at den etniske gruppen Knudsen tilhører (bagatellmessig intellektuelle evner og mangelfullt utviklet folkeskikk) kan kalles for torskehode-rævhåller.

Gi Kudos til denne saken!

3 kommentarer:

Anonym sa...

For noe usakelig tøv..

Neger er ikke noe negativ ladet ord. Er bare en liten gruppe hvite nordmenn som ikke har noe annet å klage på som absolutt må gjøre dette til sin hjertesak.

Det er vel liten tvil om at det fortsatt finnes noen former for rasisme i det norske samfunnet, men at dette har noe som helst med bruken av ordet "neger" å gjøre er bare sludder og vås.

Kanskje du skal fjerne skylappene dine.

Konrad sa...

Helt enig. Akkurat som torskehode ikke er noe negativt ladet ord der jeg kommer fra. Jeg bryr meg ikke, problemet er folk som Fyhn og Knudsen som absolutt MÅ si "neger".

Konrad sa...

Ingen vits å gjenta det samme poenget, slettet.