søndag 19. desember 2010

Fordekte, falske, forføreriske muslimer!


Lektor Dordi Skuggevik Tande har (Morgenbladet 10.des) merket seg at Anne Sofie Roald bare blir presentert som professor i religionsvitenskap. Roald er da vitterlig muslim, muslim, MUSLIM. Dette har da leseren rett på å vite! Her fremstilles Roald altså som en vanlig norsk dame med friske farger både i hår og antrekk, håret er endog frittflagrende og utildekket (bildet). Jævlig skummelt.

Gudmund Hernes skriver også på baksiden av dette bladet. Han presenteres som forsker og professor. Han er det vitterlig Ap-mann! Det har ikke Morgenbladet opplyst den forvirrede lektor Tande om. Hernes er endog sønn av en prest, han er altså oppvokst i tjukkeste norske lutheranismen. Jævlig skummelt. Her fremstilles Hernes som en intellektuell, som en fremragende forsker, men så viser han seg bare være en fordekt kristen og femtekolonist for Ap.

Dordi mener også å vite at Roalds akademiske karriere skjøt fart da hun la bort hijaben. Jøss. Dordi er lektor og har da antakelig gått på universitetet og burde dermed vite at akademisk karriere ikke har noe med antrekk og frisyre å gjøre: Det er det man har inne i hodet, ikke utenpå, som teller.

Blogglisten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja til hijasbpåbud for alle muslimske debattanter!

Eventuelt grønt armbind med månesigd.

Anonym sa...

Dordi er nå ei katolikk, så det rasler litt i glasshuset ja. Men prinsippielt burde en jo fremme sitt livssyn når en prater om religion. Rett og rimelig.

Konrad sa...

Tihi