onsdag 26. januar 2011

Trygdesnyltere i Frp

Frps Freddy Martinsen er hundre prosent uføretrygdet, men står på topp på partiets liste som ordførerkandidat i Horten kommune, kan vi lese i VG nett.

Vervet som ordfører i en by på Hortens størrelse er normalt heltidsarbeid. Denne Martinsen tar øyensynelig sikte på å drive bykommunen fra godstolen.

Frp er kjent for sine logiske spagat samt manglende evne til å forene liv og lære. Denne saken føyer seg pent inn i rekken.

Ja, for trygdesnylting er det jo pakkiser og somaliere som driver med. Siv Jensen på sin side satser på å bli pakkis-brun, selv på mørkeste vinteren.Eksempel på pakkis som ikke driver med trygdesnylting. Ikke er han Frper heller.

Blogglisten

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er 100 % ufør og kan ikke begripe at en ordførerstilling , ok..verv..ikke er 100 % jobb. Lønnen tilsvarer også en full stilling,- den har fastlønn. Jeg hadde aldri klart en slik jobb, ikke på deltid en gang.

Ordføreren i kommunen her er på farten både sent og tidlig,- det er slett ingen hvilestilling i en kommune. Og den frepperen kan ikke hoppe ut av uføretrygden og inn i ordførerjobben med lønn i 4 år og deretter innbille seg at han kan bytte rett over til 100 % ufør igjen. Sånn fungerer det bare ikke. Selv 50% ordførerjobb vil gi mer enn 1G i lønn. Men bevares, de kan vel ha 4-5 deltidsordførere med 20-25% lønn hver..haha!
Greit at enkelte uføre som orker det, går inn i visse verv og lønnes for møtevirksomhet i f.eks et kommunestyre eller et styre i en bedrift, men ordførervervet er full JOBB.

Har ikke dette vært oppe før og diskutert frem og tilbake i media, forresten? Synes saken virker kjent. Var det samme fyren som ville være ordførerkandidat? Det var en frepper østpå..

Konrad sa...

Nei, tror ikke den samme Martinsen har stilt tidligere (sjekket arkivet).

Ellers har du 100% rett, en ordførerjobb er nok mer enn 100%. Mange jobber tillater fleksing, men en ordførerjobb innebærer en skog av møter og reiser, såvel som medias søkelys og mye annet mas - da må man være pigg og klar hele tiden.

Anonym sa...

Først vil jeg starte med å si at her kunne nominasjons-komiteen gått en ekstra runde etter min mening.

Nå er det slik at vi i Norge har demokrati, slik som det er demokrati i alle politiske partier som stemmer på de nominerte som nominasjons-komiteen har nominert.

Ordfører er ikke en jobb, det er et verv i fellesskapets tjeneste.

Ordførere har ikke lønn, de har en skattepliktig godtgjørelse.

Heldigvis er det slik at vi kan stemme på hvem vi vil i dette landet.
Vi bør stemme på de som fører den politikken vi selv mener er mest forenelig med våre egne synspunkter.

Så får man droppe skitt kasting i alle retninger, uansett hvem man stemmer på!

Konrad sa...

Blabla.

Ordførere har som regel lønn fordi det er et fulltidsverv. bare i små kommuner er det ulønnet eller lønnet i 20-30 % stilling.

Konrad sa...

Skattepliktig godtgjørelse og lønn er jo det samme.

UnoW sa...

Nei, skattepliktig godtgjørelse og lønn, er ikke det samme i juridisk sammenheng.

Verv og arbeid er heller ikke det samme og det spiller liten rolle om vervet i tidsforbruk er det samme eller mer som en heltidsstilling. Loven skiller klart på dette.

Anonym sa...

Dette er vel en vits eller ikke?
Hvis dette blir publisert i medinene i et annet land i Europa får de seg en god latter. Slikt kan bare skje i et land som Norge.

Konrad sa...

Vel, det er jo ikke den skattemessige statusen som teller, men at mannen ikke er i stand til å ha lønnet arbeid, men at han anser seg i stand til å være ordfører i en mellomstor by. Å være ordfører er jo betydelig mer krevende enn å ha en behagelig 9-4 kontorjobb.

Ergo snylting