onsdag 27. juli 2011

Bruce Bawer skylder på ofrene og muslimene

Bruce Bawer skriver følgende i WSJ:

Several of us who have written about the rise of Islam in Europe have warned that the failure of mainstream political leaders to responsibly address the attendant challenges would result in the emergence of extremists like Breivik.
Hva faen er det han sier her? Jo, det er muslimenes og politikernes skyld. Andre høyrevridde, som Bawer selv, har bare advart mot dette. De, altså Bawer & co, er selvsagt skyldfrie. Makan.

Bawer tar visst sikte på å ta førsteprisen i drittsekkytring. Jeg uttaler meg ikke om Bawer personlig bare om hans ytringer, men jeg kan si så mye at han har frekkhetens nådegave iallefall.

PS: Bawer er også ideologen bak Hege Storhaugs Human Rights Services.

PS2: Bawer er i meget dårlig selskap, se f.eks. gjennomgang hos Øyvinds S.Nominert til årets mest rasshølaktige utsagn.

11 kommentarer:

Brumle Bass sa...

Imponerende lavmål. Og han her er lønna av norske skattebetalere.

Erik sa...

Enig i at dette blir usmakelig å skylde på muslimene for ABBs handlinger.

Bringer flashback til Mads Gilberts (og deler av venstresidens) uttalelser etter 11/9. Han gikk imidlertid lenger og uttrykte forståelse for selve handlingen.

Mvh
Erik T

Konrad sa...

Joda, via HRS nyter Bawer (som faktisk er innvandrer) godt av den skatten vi betaler.

Hva blir det neste? At Konrad får en statslønn for å argumentere for at jødene, kommunistene og homsene var skyld i Auschwitz; at de før eller senere måtte fremprovosere en reaksjon fra tyskerne? Hitler drepte jo ingen jøder og kommunister, han bare ADVARTE om problemet.

been sa...

Erik, jeg forstår også USAs hensynsløse raseri-invasjon av Irak og Afghanistan. Jeg kan også forstå hvordan folk ble forvillet inn i å oppføre seg som psykopater mot kommunister under den kalde krigen, og hvorfor så mange jøder og konservative kristne er for undertrykking og hevn-bombing av palestinere.

Men det betyr jo selvfølgelig ikke at jeg støtter disse overtrampene, men jeg har prøvd å overgå mine egne grenser å ha en viss forståelse for disse uro-elementene.

Anonym sa...

Hva skyldes dette intense behovet ditt for slik pubertal språkbruk("r*sshø, f*en")? Jeg uttaler meg aldri slik, selv ikke når jeg er sint og fortvilet. I en tragedie som den vi er oppe i synes jeg ikke slik språkbruk er passende.

PS! Jeg er uenig i hva Bawer sier her.

Konrad sa...

Av og til er pubertal språkbruk på sin plass. Norskgoy nøyde seg med å skrive om Bawers krumspring, men det er faktisk mye verre. Hvem faen er det som er så frekke at de skylder på ofrene og dessuten på en sakesløs tredjepart? For meg er rasshøl eller drittsekk helt treffende ord for slikt. Bawer er dessuten en forbanna feiging som skriver i amerikanske aviser i stedet for å møte den norske offentligheten.

Tenk om jeg argumenterte for at det var jødenes skyld at nazistene kom til makten og satte i gang Holocaust. Det hadde blitt ramaskrik. Men Bawer slipper unna, det er helt sykt.

La meg også minne om at flere av de drepte har innvandrerbakgrunn, altså folk som Bawer betrakter som et problem. Deretter skylder han på de samme ofrene for at Bawers åndsfrende dreper dem med kaldt blod. Drittsekk er rette ordet.

Anonym sa...

Er du mindere drittsekk som fra dag 1 av anngrepene bruker tiden på å fremstille personer som kun har kritisert innvandringspolitikken og islam som ansvarlige for massakren, til tross for at disse aldri har oppfordret til voldshandlinger?

Konrad sa...

Anonym: Jeg snakker ikke om folk som "kun kritiserte" konkrete saker basert på fakta, jeg snakker om folk som i grove, generaliserende, demoniserende, konspiranoide vendinger omtalte hele grupper av mennesker. Dette er godt dokumentert blant annet på denne bloggen. Uansett skal man følge ganske dårlig med i timen for ikke å ha fått med seg den kontinuerlig nedverdigende omtalen av muslimer og innvandrere.

Anonym sa...

Ja, jeg er enig i at språkbruken har gått langt over streken, det er nig i. Og at innvandringen fra den trdje verden skyldes en konspirasjon om "Eurabia er selvfølgelig tull. Men å kritisere innvandringspolitikken fordi den ikke er bærekraftig, og å peke på at fundamentalistisk islam ER et problem, det er 100% legitimt.
Men du sier at du kun kritiserer de som har kommet med nedrige anngrep på muslimer og konspirasjonsteorier. Hvordan forsvarer du å plassere Martin Kolberg(!) blant disse??

Sosialisten sa...

Korleis er eigentleg sambandet mellom Bawer og Storhaug/HRS?

Konrad sa...

Bawer har vært ansatt eller innleid i HRS (sjekk nettsidene). Bawer blir med andre ord lønnet av våre skattepenger (Frp har vært særlig ivrige etter å få HRS inn som egen post i statsbudsjettet, det er helt unormalt at så små poster bevilges direkte av Stortinget). Bawer er dessuten Storhaugs inspirator og ideolog når det gjelder innvandring/muslimer.