fredag 25. juni 2010

Stopp Frpiseringen!

Administrasjonssjef Liv Løberg (60) i Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell innrømmer at hun har forfalsket studiebevis og at hennes CV ikke er korrekt, skriver VG. Løberg er også Frp-politiker i Akershus.

Dette illustrerer noe som gjentatte ganger har vært påpekt i denne spalten: Frpere har ikke respekt for norske lover og normer. Frpere føler seg hevet over de lovene, normene og tradisjonene nordmenn må følge. Hva blir det neste? At Frp vil kreve egen domstol for Frpere? Hagen vil i hvertfall ha bort de lovene som ikke passer for Frpere.

Mitt budskap er altså endtydig: Denne Frpiseringen av Norge må vi sette en stopper for. Det er norsk lov og norsk styresett som skal gjelde. Vi vil ikke tillate særregler for noen enkeltgrupper. Vi kan ikke tillate en utvikling der norsk lov erstattes av Frp-regler. CV og vitnemål har ikke noe med ytringsfrihet å gjøre, slik denne Frperen later til å tro. Så altså dere Frpere - følg norske regler eller reis tilbake dit dere kom fra.


Frps formann er såre fornøyd med at Frpiseringen nå har trengt inn i det innerste av statens tunge byråkrati.

Blogglisten

3 kommentarer:

Jorunn sa...

Jeg tror at de som føler seg litt marginaliserte i samfunnet tiltrekkes av FRP,for heller ikke dette partiet hører til i "det gode selskap". Dermed vil de som kanskje er de minst ressurssterke blant oss stemme på det samme partiet "Rimi-Hagen" stemmer på for å få skattelette.Dette er interessant,for det viser hvilken enorm kraft psykologien har i politikken.

Konrad sa...

Du kan så si, men jeg sa noe helt annet.

Olav sa...

Hehe, kjempemorsomt:)