torsdag 28. oktober 2010

Frp vil innføre sharia

- Jeg er for dødsstraff i enkelte tilfeller. Blant annet gjelder dette voldtekt av kvinner og små barn og overlagt drap, sier Jan Blomseth i Tromsø Frp.

Dødsstraff for voldtekt? Hmm. Tenker, tenker. Dette var vrient.

Jepp, nå kom jeg på det: Den islamske republikken Iran er et av få land som har denne praksisen. Frp velger sine forbilder med omhu.


Frp: mot sharia og for sharia. To tanker i hodet samtidig. Flott det!

Blogglisten

7 kommentarer:

Anonym sa...

Altså, voldekt av små barn er så og si det samme som å ta livet av barnet, og gjør man det en gang, skal det lite til å gjøre det igjen i alt for mange tilfeller.

Men mennesker er jo såpass hevngjerrige at de heller vil at syndere skal råtne i årevis. Ja folk betaler gladelig for at kriminelle skal suffer i fengsel. Jeg sier heller at et smertefritt giftsprøyte er både mer humant og rettferdig.

Men problemet oppstår jo desverre i at det finnes folk som blir uskyldig dømt. Enkelt å greit. Blir du tatt med buksa nede og pikken i et barn, så er det ingen nåde. Ellers burde dødsstraff aldri benyttes.

Men det er uansett mitt synspunkt bare, og det er ikke det jeg egentlig skulle si, men men.

Nå til det du sier om sharia her, ville du heller gitt munnkurv til alle politikere som sier noe annet enn "standaren"? Jeg selv, om så uenig, setter pris på at politikere er ærlige og sier sitt synspunkt istedetfor å si hva folk vil høre. Da vet jeg iallfall hvor jeg har disse hen, OG at de er et ærlig unntak i en verden hvor løgn, deception og politikk går hånd i hånd.

Du kan liksom ikke kreve "sensur" av noe fordi du ikke liker det, og derved kaller det sharia. Det blir som om "the pot calling the kettle black"

Iran er også glad i å sensurere ting de ikke ønsker å høre.

Konrad sa...

Du tar overhode ikke poenget. Frp har vært høyt på banen mot sharia i Norge (selv om ingen har foreslått å innføre islamsk lovverk i Norge), samtidig foreslår de selv å innføre strafferett som i dag praktiseres av Iran.

Kjenner du begrepet dobbelmoral?

Anonym sa...

Desverre så tolker du det slik at det er FRP som har dette som standpunkt, og ikke de individuelle som står frem her. FRP er mot dødsstraff, men ingen kan tvinge oss som privatpersoner til å mene det samme som alle andre. Dette var sagt på individuell basis, ikke som et program FRP har lagt fram.

Rikard.

Konrad sa...

Jeg er minst like fair mot Frp som Siv Jensen er mot muslimene. Dessuten har Frp er et problem når de har slike tåkehoder i sentral verve.

Brumlebass sa...

Frp'ere må nå ut i gatene i demonstrasjonstog vise sin avsky mot disse partifellene som ønsker å innføre dødsstraff. Har forresten ikke partiet en eksklusjonsparagraf som kan tas i bruk mot slike som bringer partiet i vanry?

KEE sa...

Trøbbelet er jo at en spørreundersøkelse viser at en fjerdedel av det norske folk er barbariske nok til å ønske dødsstraff velkommen.

Konrad sa...

Jepp, for sharia og mot sharia.