onsdag 6. oktober 2010

Vil ha seg frabedt anti-rasisme

Sverigedemokraterna forlot tradisjonsrik gudstjeneste i protest, med både kongefamilien og regjeringen på plass, skriver Aftenposten. Årsaken var talen gitt av Stockholms biskop, Eva Brunne, som brukte sin tale til å komme med et kraftig angrep mot rasisme om mangel på likeverd.

Den slags kommentarer skal altså Jimmie Åkesson ha seg frabedt, han aksepterer ikke at biskopen slenger ord som "likeverd" rett i trynet på de folkevalgt. Skamme seg biskop!

I mens:
Her hjemme sitter Hans Rustad og sutrer på mørkeloftet for at han ikke fikk penger fra Fritt Ord. For lenge siden, i en veldig kort periode, var Rustads blogg en interessant stemme på høyresiden, det er riktig. Nå befinner han seg for det meste i den kristen-nasjonalistiske grøfta, der islamfobien, halv-rasismen og annet ugress har gode vekstvilkår. Det finnes interessante blogger på høyre-siden, Rustads søppelfylling er definitivt ikke en av dem.

Men det er langt flere gode liberale eller venstrevridde blogger. Virrvarrs kommentar er betydelig mer intelligent enn sutringen fra mørke kroker, det skulle illustrere poenget.


Ny leveranse til Rustads ideologiske søppelfylling.

Blogglisten

3 kommentarer:

Kamelryttersken sa...

Anti-rasisme er ikke enkelt, når man har klare meningers mot om det meste

Øyvind sa...

Tips til Konrad: Be en voksen lese gjennom det du skriver før du publiserer det.

Det virker litt umodent når du tyr til karakteristikker som "søppel" om personer/meninger du ikke liker.

Konrad sa...

Jeg har ikke karakterisert personer som søppel, derimot har jeg karakterisert den nevnte bloggen som ideologisk søppelfylling. På søppelfyllinga kaster man slikt som er ubrukelig eller bedervet. Skjønte du ikke metaforen? Få en voksen til å slå opp i fremmedordboka for deg, stikkord "metafor".