fredag 6. juni 2014

Trussler og sutring fra Hans Rustad

«Hvis folk som Vepsen.org, Radikalportal.no, Antirasistisk senters Shoaib Sultan og Minotenks Linda Alzaghari får holde på, blir reaksjonen slem», skriver Rustad.

Rustad er mannen som forsvar ytringsfriheten, ja så sant den ikke misbrukes av folk han er uenig med.

Hans Rustad er en sutrete pyse som ikke tåler motstand. Rustad gjør sitt best for å ødelegge det lille snev av troverdighet han har igjen.

Men Rustads fanklubb lar seg neppe affisere: Gjennomsnittsleseren av islamfiendtlige nettsider er en mann over 65 år, uten barn og med lite utdannelse, i følge Klassekampen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så det er det dere slår dere til ro med at alle innvandringskritiske røster i Europa er pensjonister og hvite, bitre menn? Vel vel, overraskelsen blir med tiden stor.

Document.no er nok for en stor del en sutrete gjeng med tildels sykelig oppheng i muslimer og islam, og hvor mange unge kvinner Muhammmed hadde eller ikke (det er nesten så man får en følelse av at de er sjalu...) den skal du ha.

Men de bevegelsene som ikke fremst er populistiske og ensaksorienterte, men nasjonale og identitære av ulike ideologiske avskygninger bæres oppe av ungdommen, her et bilde fra en av franske NFs mange ungdommelige manifestasjoner du kan hygge deg med:

http://jeromewysocki.files.wordpress.com/2013/05/jeunesse-fn.jpg

Konrad sa...

Tja, det er i allefall en interessant observasjon. Psykologisk forskning på politiske preferanser er også interessant:
http://konradstankesmie.blogspot.no/2013/09/hyrevridd-er-lettskremte.html

Anonym sa...

Idiot

Konrad sa...

Hei!
Det var en opplysende kommentar, takk for dine tanker.

Anonym sa...

Vi får se om medlemsmassen omfatter andre enn enslige menn over 65 år når oljen er borte og krisen er et faktum i steinrøyse.