lørdag 31. oktober 2015

Voldshøyre

På Kaspar Birkelands facebookside sirkulerer oppfordring til å skyte Vepsens redaktør Tor Bach, fordi han elsker muslimer og visstnok trener innvandrere i våpenbruk.

Samtidig, like i nærheten, dyrkes myten om den voldelige venstresiden i Norge. At Hans Rustads Document og Hege Storhaugs HRS dyrker denne teorien burde ikke overraske. Verre er det at Minerva ved Lars Akerhaug er nyttige idioter for den innvandringsfiendtlige høyresiden som forsøker å trekke oppmerksomheten bort fra volden i deres eget ideologiske omland. Bård Larsens evige kommunistjakt er i så måte like nyttig for høyreradikalerne som Akerhaugs tåpelige mytedyrking.

Man trenger ikke nevne 22. juli eller Anton Lundin-Petterson for å forstå voldspotensialet i  den konspiranoien som Rustad og Storhaug dyrker. Nevnte Birkelands babbel tipper stadig over grensen for oppfordring til politisk vold.: «Det hadde faktisk vært en glede å knele ham, bøyd hodet fremover, lagt Glocken i nakkegropen og trukket av».

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hege Storhaug som nå lever på hemmelig adresse på grunn av dette voldsvenstre, så hun har absloutt grunn til å frykte disse. Men det reflekterer vel ikke du over i din prektighet?

Konrad sa...

Kan du gi meg eksempel på terror eller attentat utført av "venstresiden" i Norge etter 1945?

Anonym sa...

Jeg har allerede nevnt et! Men overfall i eget hjem slik at man må ha hemmelig adresse etterpå er kanskje ikke alvorlig nok for deg?

Konrad sa...

Jeg spurte ikke om overfall på Storhaug, men om terror eller attentat utført av voldsvenstre etter 1945.

Anonym sa...

Vi snakket om vold her gjør vi ikke; eller må det være mord for at det skal betegnes som vold fra din side? Nei, jeg vet ikke om noen liv har gått tapt etter vold fra venstreekstreme, men det skyldes vel også flaks. Å bli slått til blods så man besvimer kan i aller høyeste grad være livstruende. Og dt at man må ha hemmelig adresse og voldsalarm er jo et tegn på at om ikke livet er ødelagt så er det ihvertfall radikalt forandret. Men det var du som startet det hele med å nevne at Hege Storhaug ikke burde snakke om de som forårsaket at hun nå bor på hemmelig adresse.

Konrad sa...

Det er sterkt beklagelig om Storhaug blir truet eller utsatt for vold. Men det var altså ikke det saken handlet om. Hvilken politisk vold er begått av politiske bevegelser på norsk VENSTREside etter 1945?

Anonym sa...

Skal jeg måtte gjenta meg?
Og jeg spør deg: må det være DRAP før det kan betegnes som vold? Hege Storhaug ble utsatt for vold i sitt eget hjem, sannsynligvis av aktivister fra SOS Rasisme og Tjen Folket.

Konrad sa...

"Sannsynligvis"? Jeg spurte ikke om gjetning og formodninger, men om fakta.

Anonym sa...

Vel, det er ikke akkurat hvite høyreekstremsiter som har drept for fote i Paris i kveld.

Konrad sa...

Nei det var kanskje sosialister?