torsdag 15. mai 2008

Målmannens frekke historieforfalsking

Målmannen Storstrand har gjort det igjen:
" 'Massakren i Srebrenica' var ein kunstig skapt massakre der det vart heimtad ut tusundvis av lik frå likhus over heile distriktet - samt døyande frå sjukehus - desse vart klædd opp og lagt på rad og rekke og skôtne i bakhovudet - for å skapa inntrykk av ei massakre."

For servere slike grove løgner uten å blunke kreves det store doser av frekkhetens nådegave. Målmannen står ikke langt tilbake fra sine brunaktige forbundsfeller i så måte.

For Målmannen er det altså greit å drive med blank løgn så lenge det er til støtte for kristne og jøder, og så lenge det kan diskreditere muslimer og andre avgudsdyrkere. Som jeg har sagt før er Målmannen her fullt på høyde med David Irving og andre moderne nazister.

Jeg driver ikke her med utidig brunskvetting, jeg bare påpeker fakta.

9 kommentarer:

Storstrand sa...

Nei, Konrad, du aksepterar blindt den sosialistiske/islamske lygna som gang på gang på gang på gang har vorte avslørd - - -

Anonym sa...

Mener du seriøst at Srebrenica er avslørt som løgn "gang etter gang", bare fordi en serbisk nasjonalist påstår at det ikke skjedde?

Har du virkelig ikke noe bedre å komme med?

Eller driver å bryter et udiskutabelt bud: "Du skal ikke lyve"?

Storstrand sa...

Det er ikkì ein serbisk nasjonalist som hev hevda dette - det er FN-observatørar!

Anonym sa...

Du har fortsatt problem med empirien.

Forøvrig har ikke dette noe med sosialisme eller islamisme å gjøre, bortsett fra i din friske fantasi kanskje.

Alisa sa...

Storstrand: Srebrenica er ikke en løgn, det er direkte frekkt å påstå det. Spør de tusenvis av kvinnene i Srebrenica som mistet en mann, to sønner, og 10 andre mannlige familiemedlemer, om Srebrenica er en løgn.
Og vi undrer oss fortsatt over hvorfor folkemord blir begått..
Jeg begriper ikke at enkelte mennesker kan ha så vanskelig for å godta fakta og historien.

Konrad sa...

Alisa: Ingen fare, Målmannen (Storstrand) er sprø som en pakke kjeks, egentlig ingen grunn til å ta alvorlig.

Anonym sa...

Betre å vera ein unse paranoid, enn hundre tonn naîv, Konrad.

Alisa: Srebrenica er og forblir ei gigantisk løgn, noko også FN veit um. Dei hev fengje levert dokumentasjon i kilovis på kva som hende der. Når det er sagt, tyder ikkje det at det ikkje vart drepne folk der, men det vart drepne brøkdelen så mange som muslimane hevdar. Dette er forøvrig kjend taktikk frå muslimane si side - frå Israel, t.d. Jenin, der dødstala byrja med 5000, for deretter å falla raskt til 500, og så enda dei opp på 52, av desse var 48 drepne av eigne styrkar...

Storstrand sa...

Konrad, ein ting til:

FN har eit større problem med empirien, akkurat som mediene, som medvite vel å oversjå den framlagde dokumentasjonen på at det døydde kring 400 menneske i Srebrenica, men at muslimane henta ut lik (både serbiske, bosniske og andre) frå likhus i mils omkrins - dressa dei opp som muslimar og skaut dei i bakhovudet - og produserte tusundvis av falske daude.

Konrad sa...

Stormann:
Du er deg selv lik. Forøvrig veier jeg ikke hundre tonn, jeg veier 100 kg (hovedsaklig muskler).