søndag 20. juli 2008

Fyll er en uting

Winther har helt riktig påpekt at tigging er en uting, særlig den pågående og aggressive arten vi har fått mye av de siste årene. La meg følge opp med å påpeke at fyll er en uting, særlig den obligatoriske norske helgefylla. Tigging er et helt bagatellmessig ordensproblem sammenlignet med en fuktig lørdagskveld i Bergen (noe politiet kan bekrefte). Etter gårsdagens tur på byen lurte mine spansk-katolske venner på om de norske zombiene bare våknet til liv natten før helligdagen, altså om dette var en protestantisk religiøs greie. Uansett er tiggerne på Karl Johan ingenting i mot spyende, ravende og kranglevorne kjuagutter og striler på Torgallmenningen og Torget etter midnatt en lørdag i juli.

Halve problemet ville jo naturligvis vært løst om alkoholinntak kun var tillatt for byens egentlige innbyggere – Bergenserne -, og ikke for striler og annet tilreisende rask.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En annen utinge r personer som skla selge deg et elelr annet tull. Super seleklærte kule gutter som komemr emd den ene elendige kommentaren etter den andre i håp om at du skal bli overbevist omn å abonere på omega3

Anonym sa...

Godt poeng!

Heretter bør det kun være tillatt for ukule halvgamle menn med fett hår og dårlig kroppshygiene å selge tull på gaten.

Problemet i dagens samfunn er ikke hva folk gjør, men hvem som gjør det.