tirsdag 29. mars 2011

Frp vurderer homoattest

Å kreve homoattest av tillitsvalgte er en av endringene som vurderes i et nytt regelverk for partiets medlemmer og ansatte.

- Jeg er åpen for å ta en vurdering av regelverket vårt, og diskuterer dette med folk i partiet. Å stille mer krav til tillitsvalgte er et av tiltakene vi vurderer, sier Ove Vanebo (leder av Frp ungdom) til VG Nett.

Ifølge Vanebo har Frp og Fpu fått mange henvendelser fra bekymrede Frp-ere i kjølvannet av siktelsen mot den tidligere Frp-toppen Trond Birkedal. Velgere og medlemmer vil ha en skikkelig garanti for at alle tillitsvalgte er av den rene heterofile rase.


Disse deilige guttene kan nok ikke regne med å komme på sikker listeplass til bystyret i Oslo.

Blogglisten

5 kommentarer:

VestBest sa...

Dette er det mest tullete blogg innlegg eg har sett på lenge !

Vandelsattest har ikkje noko med Sexualitet mellom vaksne menneske å gjera, dette går på ein attest for vaksne folk som skal jobba mot ungdom, at dei ikkje er dømt for sexuel omgang med mindreårige.

http://www.ung.no/kriminalitet/375_N%C3%A5r_kreves_vandelsattest.html

Så sett deg inn i saka før du skrive tull !

Konrad sa...

Av og til må ein skrive tull for å få fram eit poeng. Sjølvsagt veit eg kva vandelsattest er.

Anonym sa...

Litt enig i VestBest her. Det er litt tullete å kalle det Homo-attest, når det er snakk om vandelsattest. Rart egentlig da de aller fleste tillitsvalgte som skal jobbe med, og ha ansvar for barn og unge i dag skal levere vandelsattest.
Men det sier jo sitt om organisasjonskulturen i partiet da, at det må en sånn sak til med overgrep for at dette såkalte "seriøse" partiet skal innføre de samme reglene for sine medarbeiderer som jobber med barn som alle andre må ha.
Har en sterk mistanke om at de bare ville fortsette å skyve dette under teppet hvis ikke en, for en gang skyld, oppvakt og objektiv presse hadde tatt tak i det...

Konrad sa...

Hvorfor skal man ha vandelsattest for å være politiker? Da man like godt innføre vandelsattest for søppeltømmere.

Frps problem er en inngrodd homofobi.

VestBest sa...

Vil tru at det med vandelsattest vil gå på å kunne jobbe mot FPU, faktisk noko eg meine alle parti bør innføre, for å få jobbe opp mot ungdoms organisasjonen sine.
Det er viktigare å hindre 1 ungdom blir sexuelt misbrukt av ein vaksen, ein at 10 000 uskuldige vaksne skal sleppe å få ein slik ateist!

Så sjølv om saka mot desse unge i FRPU har vert stygg, så kan det komma noko godt ut av den, det kan komma reglar som kan forhindre slikt skjer igjen !