mandag 21. mars 2011

Petter Furulund (NHO) - årets drittsekk eller bare korka?

Ansatt varslet om uverdige arbeidsforhold ved sykehjem i Oslo til NHO Service. NHO avslørte den ansatte til ledelsen ved sykehjemmet. Dermed ble varsleren kallt inn på teppet og fikk en skrape av ledelsen ved hjemmet, skriver NRK.

Enten er denne Petter Furulund en skikkelig drittsekk, eller så er han helt blåst i topplokket. Selvkritikk tar han overhode ikke, noe som styrker inntrykket av en drittsekk og/eller idiot. Uansett et problem at NHO har slike folk i toppjobber.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Posisjonen som Mussolini hadde til slutt burde være en tanke for herr Furulund.

Hvis jeg skal være i det gode hjørnet...

Konrad sa...

Mussolini? Jobbet også han i NHO, eller kanskje i Adecco?

Anonym sa...

Ikke umulig. Det ble dog for mye for ham og han fant ut av at hode må være nærmere bakken enn bena.

Baard Fiksdal sa...

NHO Service viser til siste dagers mediaoppslag om den såkalte kildelekkasjen i NRK Østlandsendingen.


Styret i NHO Service har i dag behandlet saken på styremøte og konkluderer med at det er beklagelig at denne saken har rammet en uskyldig persons arbeidsforhold.


Styret utrykker full tillit til hvordan adm. dir. Petter Furulund har håndtert saken ved å informere sin styreleder og overordnede om mulige feil ved et av våre medlemmers sykehjemsdrift. Dette ble gjort i den hensikt å avklare og rydde opp i eventuelle feil. Furulund påpekte i sin oversendelse til styreleder at dette måtte behandles konfidensielt og med varsomhet. Meldingen ble videresendt i anonymisert form, men den lot seg dessverre spore.
Styret er derfor enige om at Petter Furulund ikke kan klandres for den feil som senere skjedde. Det vil nå bli gjennomgått hvordan man i fremtiden kan unngå tilsvarende hendelser.

Konrad sa...

Øøøh, ja? Det gikk det helt skeis, men ingen kan likevel klandres. Dette holder ikke.