lørdag 15. desember 2012

Jehovas vitner = geitepulere

De siste tre årene har Jehovas vitner fått rundt 30 millioner i offentlige tilskudd. Norsk lov går over religionsfriheten, sier politikerne – men det skal mye til før pengene ryker, melder NRK.

Disse og andre kritiske reportasjer om Jehovas vitner tyder på at de er minste like ille som muslimene, eller "geitepulerne" som Theo van Gogh foretrakk å kalle dem. Så da er det vel på tide å dra til med noe skikkelig mobbing slik at Jehovas til slutt blir ferdigkrenket.

Neste gang dere får Jehovas på døren roper dere bare: GEITEPULERE!!!! Bæææh!!

Oppdatering: Islam er djevelens verk, viser det seg, og det er jo langt verre en disse geitepulerne.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Religioner burde ikke få statsstøtte - så kutt støtten over en bred front. Kutt i støtten til frivillighet også. Gratis penger som kunne brukes til noe samfunnsnyttig.

Anonym sa...

En litt farlig oppfordring, er det ikke? Tilsier ikke erfaringen at man risikerer å blir stukket ihjel når man krenker på denne måten?

Mvh
Erik T.

Konrad sa...

Erik T:
Den risikoen må vi ta. Størst av alt er som kjent ytringsfriheten, Theo er vår martyr. Krenkes det nok går til slutt lei, de blir ferdigkrenket.

Derfor sier jeg som igjen: Jehova, Jehova! Geitepulere!

Anonym sa...

Enig. Risikerer man å bli knivstikket ved sin egen for å latterliggjøre den tåpelige dommedagsreligionen - da bør Jehovas vitner og religionen krenkes grundig.

Mvh
Erik T.

Konrad sa...

Absolutt. Jehovasene bør krenkes så snart de viser seg. Da holder de seg kanskje borte fra mine geiter.