onsdag 22. oktober 2008

Bjerke og gutteklubben snylter enda mer?

Banksjefer og meglere med bonusbasert lønn kan tjene gode penger på regjeringens krisepakke for bankene.

- Bonusene kan øke når finansmarkedet kommer i gang igjen, og det er nettopp det redningspakken er ment å gjøre, sier førsteamanuensis Iver Bragelien ved NHH til Dagsavisen.

Dagbladet og Hegnar nøyer seg med gjengi saken via NTB, men omtalte dagen før Siv Jensens gode forslag om å fryse banksjefenes bonuser.

Lundteigen vil ikke tillatte at statskassen skal betale for banksjefenes totalt ufortjente bonuser.

Jeg må si meg enig med Den Politiske Flyktning: Dette vil i så fall være et takk for dårlig utført arbeid. Denne avanserte formen for snylting vil rett og slett være en skandale, et fullt lovlig tyveri av skattebetalernes - MINE - penger. Som et minimum bør dette føre til en kraftig opprydning i disse meningsløse bonusordningene.Parasitten giardia, et snyltedyr.

4 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Parasitter er såvisst et passende uttrykk i denne og lignende saker.

Ingenting galt om parasitter i naturen, men disse folkene skal visstnok være mennesker.

Fredrik Mellem sa...

Jeg er ikke uenig, men jeg synes det er trist at du ikke avslører FrP, som nok en gang snur surfbrettet etter vinden.

De har tidligere villet deregulere hele finanssektoren, og frenetisk gått til angrep på "politikere som vil blande seg inn i ting de ikke har noe med."

Anonym sa...

Frp avslører seg selv, gjør de ikke? At Frp er konsekvent inkonsekvente er ingen nyhet, det er tvertimot Frps arbeidsmetode (ofte kallt "populisme").

Amos Keppler sa...

Fredrik mener hvis at man bør kritisere frp hver gang man kritiserer et annet parti, hvilket er et nokså håpløst standpunkt...