lørdag 21. februar 2009

Snik-islamofobisering i Norge

– Det må vi sette en stopper for. Hvis Frp får fornye Norge, er det norsk lov og norsk styresett som skal gjelde. Vi vil ikke tillate særkrav for noen enkeltgrupper, slo Siv Jensen fast i sin tale til landsstyret i dag. Hun tegnet et dystert bilde av hva som vil skje dersom man tillater særbehandling.

Bakgrunnen for partiformannens utspill er hijabsaken og krav fra religiøse grupper om egen undervisning.

- Hva blir det neste? spurte hun retorisk. At norske jøder nekter å spise svineribbe på julaften, slike gode nordmenn gjør? Kanskje ikke jødene er gode nordmenn? At muslimene nekter å gå i kirken ved skolenes juleavslutningen? Ja, for muslimene har vel ikke noen rett til å ødelegge den gode norske julestemninga ved å boikotte skolegudstjeneste? Dersom muslimer i fengsel ikke er fornøyd med den maten de får, så får heller legge seg sultne eller gå på butikken som vanlige folk. Ja, og disse katolikkene har jo gudstjeneste i tide og utide, kan de ikke nøye seg med å gå i kirken på juleaften slik som gode nordmenn? Det ville jo dessuten være umulig å ta seg et sidespring i ny og ne dersom katolikkene fikk bestemme, så streng som Paven er på prevensjonsområdet. Vi gode nordmenn kastet Paven ut i 1537 og han er ikke velkommen tilbake!

- Vi har en religion her i landet - kristendommen - og det får holde, men fortsetter denne utviklingen er vi snart muslimer hele gjengen, tordnet Jensen, og landsstyret grøsset av skrekk. Vi vil aldri bøye oss mot Mekka, raste Jensen. Og understreket at dette ikke er skremselspropaganda, muslimene er i dag den største trussel mot den edle og forfinede europeiske kultur.

- Disse utlendingene må forstå hvem som bestemmer her i landet og de må da begripe at det er de som må tilpasse seg våre tradisjoner, avsluttet Jensen med ettertrykk.


En skikkelig grøsser fra formann Jensen.

15 kommentarer:

Ordinaer sa...

Selv om en del av det hun sier er veldig skremselspropagandistisk, så har hun et poeng når hun refererer til Malmö, for det har det blitt veldig ille, nettopp på grunn av at 1/4 der er muslimer. De har visst dannet sitt eget semi-samfunn.

kandahar sa...

Orddinær: Det er legitimt å påpeke problemer. Det som er problemet her er at Siv Jensen gjør bare det. Hvor er forslaget til løsninger? Hvor er innvitten til dialog?

Det eneste hun skaper er ytterligere avstand. I og for seg greit.

Men vi snakker om lederen for landets nest største parti og en selvtitulert statsministerkandidat. Vil du ha en statsminister som stadig vekk går inn for å skape splid internt i befolkningen?

Om disse muslimene er så ille, så trenger ikke Siv Jensen gjøre sitt ytterste for å være verre.

Anonym sa...

Noe av det beste jeg har lest på lenge...

Anonym sa...

Konrad er muligens ikke ondskapsfull, men ganske arrogant. Han er ikke spesielt frittenkende. Han er kanskje en liten kverulant i blant, men har hemninger når det gjelder å tenke i andre baner enn de han er vant med. Konrad sparker helst oppover, i hvert fall mot politisk korrekte legitime mål (som for eksempel FrP), men når anledningen byr seg sparker han også folk som allerede ligger nede - dersom er politisk korrekt selvfølgelig.

Anonym sa...

Takk for komplimentene. Har du noe å bemerke til saken?

Anonym sa...

PS: Muligens jeg sparker folk som ligger nede, men såvidt jeg forstår er ikke Siv Jensen blant disse.

Anonym sa...

PS2: Når det gjelder Siv Jensen tenker hun ikke akkurat i andre baner, hennes baner har blitt politisk korrekt. Trist.

Amos Keppler sa...

De fleste misforstår det der. De lars eg lure og tror hun er alternativ og så er hun like alternativ som gråstein.

Anonym sa...

Jeg registrerer at Konrad ikke vet hva termen ''politisk korrekt'' betyr. Ellers var innlegget mitt bare en kommentar til den åpenbare meningsløsheten ved å ha en blogg som bare gjentar mainstream media's mest poilitisk korrekte holdninger, spesielt med tanke på den svært oppblåste selvbeskrivelsen. Siv Jensen ligger ikke nede, nei, og det er hva jeg vil kalle å sparke oppover. Men FrP er så til det kjedsommelige et åpenbart og legitimt mål for politisk korrekte som deg tok jeg det med i parentes.

Anonym sa...

En eller annen tilfeldig "Knut" trenger ikke belære meg om hva "politisk korrekt" betyr. Dersom politisk korrekt betyr å ikke være en rasistisk kødd, ja da er jeg med glede politisk korrekt.

Det er ikke i seg selv en hedersbetegnelse å være politisk ukorrekt, dersom "Knut" tror dette må han tro om igjen.

Dersom "Knut" tror jeg bare gjentar babbelet i media, følger han ikke særlig med hverken på denne bloggen eller i media.

Anonym sa...

Nørrebro i Danmark er også en grøsser-som Malmø.

Amos Keppler sa...

Man kan si mye om kødden Konrad og man GJØR det, men han er ikke politisk korrekt...

rabiatius sa...

Vel eid! Vel å merke helt til Godwin kom og tok deg.

Anonym sa...

Godwin?

Ruben sa...

Hva kan man si? Bra, Konrad!