lørdag 7. august 2010

VG på sitt beste i den post-agurkiske tid

VG er på mange måter en drittavis (det er Dagbladet også, men på andre måter). Men når VG legger bredsida til er de gode på innhenting og fremstilling av fakta, som med det post-aguriske monstmastemaset. VG klarer på en forbilledlig måte å fortelle allmuen hva saken rent teknisk/økonomisk dreier seg om. Sakens politiske implikasjoner er naturligvis en annen historie, men VGs "kjør" gjør det ikke lettere for Stoltenberg og hans kabinett.Selv Iver B Neumann klarer å forstå litt mer av Vestlandet ved å lese VG på nett.Blogglisten

6 kommentarer:

TheLittleHelly sa...

bare lurer på hvorfor VG skal gjøre det lettere for Stoltenberg & co? De gir da blanke i det, de vil selge aviser..

Konrad sa...

Nei, de gjør det vanskeligere for Stoltenberg. Angrep på ansvarlige politikere i en pikant sak selger godt, som du påpeker.

Nikolai sa...

"VGs "kjør" gjør det ikke lettere for Stoltenberg og hans kabinett."


VG har absolutt ingen ansvar for å gjøre det lett for stoltenberg. Vg skal fremlegge flere synspunkter i saker av stor interesse for befolkningen, og ikke kun hjelpe stoltenberg, eller motstanderne for den saks skyld.

Synes aviser har vært for ukritiske til styresmaktenes styring og burde langt oftere komme med kritiske spørsmål enn de har gjort til idag!

Anonym sa...

Vg og resten av mainstream media skriver stort sett dritt. Media er korrupt, Kjøpt og betalt. Folk burde følge mer med å være opptatt av hva media ikke skriver om også.
Mange tinge er tabu i media og blir ikke nevnt. Letterligjøring blir ofte brukt. Sannheten om hva som virkelig skjer i verden blir ikke nevnt. Folk må våkne opp og søke alternativ informasjon, tenke selv før det er for sent.
www.infowars.com

www.prisonplanet.com

Konrad sa...

Nikolai: Ja, nettopp, og bra at de gir Stoltenberg litt seriøs motstand.

Konrad sa...

Anonym:
Ja?