lørdag 28. august 2010

Jødene ødelegger norsk kultur

av Christian Pudding-Gjedde
kronikk i Aftenposten, 16. desember 1938

Glad i Norge. Vi som er glad i Norge og som verdsetter tilhørigheten og identiteten landets kulturelle fellesskap representerer, ser med undring og uro på hvordan dette fellesskapet forvitrer og undergraves av en innvandringspolitikk uten bærekraft.

Det er Ap som har åpnet grensene. Det er Ap som gir oss tusenvis nye jøder med deres ukultur hvert eneste år. Det er Ap som sørger for at norskkulturelle rømmer flere av Oslos bydeler, og etterlater seg enklaver hvor jødisk enfold, dogmatisme og intoleranse får stadig sterkere grobunn.

Ap tillater hvert eneste år at tusenvis av jødiske asylsøkere og flyktninger får bosette seg i Norge.

Jo da, vi hører hylekoret som indignert hevder at Norge alltid har vært flerkulturelt, og at denne nye jødeinvasjonen derfor ikke utgjør noe nytt eller noen trussel. Det er åpenbart ikke det samme at grupper av etniske nordmenn spiller litt klezmer som at 20000 jøder får adgang til Norge for å dyrke sin egen kultur.

Norsk kultur er summen av det vi feirer på 17. mai: Felles land, historie, tradisjoner, språk, høytider, religionsbakgrunn. Det er norsk kultur for alle dere som er tilgjort uvitende. Det er norsk kultur i all sin variasjon - slik alle sterke, stolte kulturer har variasjoner. Ferdig diskutert.

Vi overstrømmes av alle lands jøder, kanskje mest russiske. De kommer inn som sildestim. De setter sig fast over hele byen. Det er snart ikke en fruktbutikk uten at det står en plirende smilende jøde bak disken. Men bare vent, om noen tid finder vi dem som smarte eiere av villaer paa Vestkanten. snart har de foten innenfor en avis, en bank, universitetet, Nasjonalgalleriet!

Når man har fulgt jødespørsmålet i Europa i årtier, kan man forstå tyskernes animositet overfor Jøderne. Med de erfaringer som tyskerne har gjort med hensyn til jødene, må man innrømme Tysklands rett til å skille seg ad med sine jøder.

For vi tror ikke noe på flerkultur. Rotløshet satt i system. Idioti på lang sikt, og vi tror det kan komme til å rive landet vårt i filler.


Ol' Blue Eyes. Snart ikke blå øyne å oppdrive dersom krokneseinvasjonen fortsetter.

Blogglisten

4 kommentarer:

Admin sa...

Aftenposten, redaksjonell plass, 1924:

"De (jødene) kommer ind som sildestim. De sætter sig fast over hele byen. Der er snart ikke en fruktbutikk, et utsalg av brukte klær, et lager av klokker og andet kram uten at der står en smilende jøde bak disken. Osterhaugsgaten er fremtidens Ghetto eller jødekvarter. Men bare vent, om nogen tid finder vi dem snart som smarte eiere av villaer på vestkanten. Snart har de foten indenfor en avis, en bank, universitetet og Nationalgalleriet."

http://www.nationen.no/meninger/kommentar/article4154136.ece

mrtn sa...

Negertesten! Klassiker.

Konrad sa...

Mrtn:
Dersom Tybring-Gjedde hadde skrevet "jøder" istedet for muslimer ville han prompte blitt avvist. Det sier en del om tilstanden i offentligheten.

Bischoff sa...

Treffende! Og skremmende. Ikke minst når man leser nettaviskommentarenes stygge hoder bevege seg i en nikkende, anerkjennende takt.