lørdag 27. mars 2010

Frp ber jøder gå med hijab i solidaritet

Leder av Oslo Frp, Christian Tybring-Gjedde, foreslår at jødiske skoleelever skal bære hijab for å markere solidaritet med palestinerne på Gaza og Vestbredden.

- Det vil være en fin måte å vise solidaritet med palestinernes lidelser på, sier Tybring-Gjedde til VG. Det er også en fin måte å vise at man tar avstand fra mobbingen av muslimer som særlig vi i Frp uforvarende har skapt, tilføyer han.

- For å vise at man mener noe med løftet om å bekjempe mobbing av muslimer, bør man bære et merke eller et symbol som viser det. Da mener jeg en hijab eller lignende kan være et godt symbol, sier Tybring-Gjedde.


- Tybring-Gjedde er en varm forsvarer av muslimer, sier flørtete jente med skaut.


Blogglisten

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes det er veldig morsomt at FrP kommer med et sånt idiotisk utspill uten å klare å trekke denne parallellen selv. De gjør ikke annet enn å skyte seg selv i skrittet. samtidig beviser de at det ikke handler om prinsipper, men god gammeldags diskriminering av muslimer.

Anonym sa...

Det er en utmerket ide av et parti som helhjertet går inn for trakkasering av svake grupper.

Konrad sa...

Tybring-Gjedde legger stadig inn sterke søknader for opptak i dusteforbundet.

Admin sa...

Nok en gang vet man ikke om man skal le eller gråte.

Konrad sa...

Utrolig nok får Tybring-Gjedde holde på med sin idioti. Siv Jensen har øyensynelig kopiert Hagens gamle metode med å la mellomsjiktet i partiet slippe ut slik prøveballonger, da får de sjekket reaksjonen i folkedypet og selv om Jensen senere tar avstand har folket fått en fin påminnelse om at Frp er pålitelig i rasespørsmål...ooops, skrivefeil, mente selvsagt muslimspørsmål.