onsdag 20. august 2014

De som ikke er mot dem, er med dem!

Ta avstand! ropes det, men Liberaleren holder hodet kaldt og skriver:

Har du som nordmann gått i tog mot AKP (m-l) sine synspunkter? Tatt offentlig avstand fra Børre Knudsen? Eller Anders Behring Breivik? Hvis svaret er nei bør du ikke kreve at vanlige muslimer skal ta avstand fra Profetens Ummah eller Islamsk Stat.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm...omtrent hele Norge protesterte mot ABBs gjerninger, men så mener du videre at Profetens Ummah eller Islamsk Stat kan sammenlignes med Børre Knudsen eller AKP-ml? Det synes jeg er en ganske utrolig og urimelig kobling. Men hvis du generelt mener at en ikke burde kritisere "norske" muslimers manglende engasjement, og vanligvis øredøvende stillhet i slike saker, fordi en ellers ikke har tatt avstand fra ytringer du selv mener annet om (AKP eller Børre Knudesen) stiller deg selv i et merkelig lys. Knaskje du kunne opplyse oss hva det er en må være i mot for å kunne tillate seg å kreve engasjement fra norske muslimer da? Mvh,,,,Arild

Konrad sa...

Børre Knudsen og hans meningsfeller gjorde jo krav på å representere den ene og riktig kristne sannhet. Jeg er jo medlem av samme kirkesamfunn som Børre Knudsen er, burde jeg gått offentlig ut og sagt at han ikke representerte meg? Selv sagt ikke, men mange (inkludert Arild) mener tydeligvis at norske muslimer bør ta avstand fra ting de ikke har noe med bare fordi idioter som Profetens Ummah eller forbryterne i IS påstås å representere dem. For norske muslimer er profetens Ummah analogt til Børre Knudsen eller Paven i Roma for meg. Burde jeg ta avstand fra Pavens syn på homofili og prevensjon?

Patriarken i Moskva er også en kristen leder, burde jeg ta avstand fra ham når han velsigner russiske stridsvogner?

Anonym sa...

Ta en titt på document.no. De har nå sin verste blåmadag siden 23.juli 2011. I årevis har de krevd at muslimer skal demontrere mot islamsk terror, og når de gjør det vrir de seg i bortforklaringer. Priceless!