søndag 31. august 2014

Kryptomuslimer

Kryptojøder var i middelalderen og senere betegnelsen på personer av jødisk bakgrunn som hadde konvertert til kristendom, men i hemmelighet fortsatt var jøder. Dette var særlig i Spania der jøder ble forfulgt etter fordrivingen av den siste mauriske herskeren.

Nå har det dukket opp en ide om krypotmuslimer, eller mer presist krypotislamister, blant norske islamhatere og muslimfiendtlige. Etter (den forsåvidt intetsigende) demonstrasjonen Hans Rustad, Hege Storhaug og deres fanklubb fått et forklaringsproblem. Men se! Løsningen er å si at norske muslimer som klart og tydelig tar avstand fra IS og deres forbrytelser egentlig lyver, at de egentlig er islamister, at IS representerer Islams sanne natur og essens, at det er hykleri.

Faten Mahdi Al-Hussaini bærer hijab, hvordan kan vi stole på en som bærer hijab, er spørsmålet Storhaug stiller. Demonstrasjonen mandag 25/8 ble fulgt av strøm av mistenkeliggjørende kommentarer fra HRS. Også Aftenposten som har bidratt til å løfte frem HRS' ekle budskap måtte sette ned foten.

Kanskje Storhaug selv er en smule hyklersk? I allefall ihht guilt by association, her er noen av Storhaugs venner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hege Storhaug burde være veldig forsiktig med å dra guilt by asscociation-kortet slik hun gjør med Faten. Hve med hennes egen omgangskrets. Her litt innformasjon om Storhaugs danske venn Lars Heddegaard:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4133827.ece