mandag 25. august 2014

Hans Rustad sliter, igjen

Hans Rustad sliter igjen med logikken. Nå takler han ikke at norske muslimer demonstrerer mot forbryterne i IS (ISIL) og mot de norske idiotene som forsvarer skrekkveldet. I dagens kommentar "Plystring i mørket" formilder Rustad ideen at samme hva norske muslimer sier så har de likevel et medansvar fordi de alle er muslimer. Slik er det bare! Hvordan kan norske muslimer forsvare seg mot slikt? Rustad bare påstår.

Toppen av kransekaken er når Rustad i samme kommentar sutrer over at "opplæringen de siste tiår gått ut på at korstogene var essensen av kristendommen og den hvite manns kultur. Den har vært innebygget undertrykkende og dominant." Disse ideene blir i følge Rustad brukt som argument for avkristning.

Rustad nøler altså ikke med å essensialisere islam ("samme hva muslimer sier så er islam ..."), samtidig sutrer han over at andre essensialiserer kristendom som en metode for å "avkristne" Norge. Rustad burde kikke i speilet.

Se også Vepsens kommentar (at Hege Storhaug og HRS sliter er forøvrig ingen overraskelse).

1 kommentar:

Anonym sa...

Document har hatt sine dager og graver sin egen grav. Det som var av sobre innvandringsmotstandere som tidligere kommenterte der er forsvunnet; det er stort sett SIAN-lignende typer igjen der nå.