tirsdag 26. august 2014

Konspirasjonsteori i moskeen og antisemittisme i NRK

«Jeg er Israel – som har full kontroll over USA og hele den amerikanske administrasjonen. Det er jeg som i praksis styrer landet. Alle vedtak som blir vedtatt i USA, er først og fremst ment til å tjene meg og mine egne interesser.»

Dette og mer til er sitater fra Basim Ghozlan, forstander i Rabita-moskeen i Oslo. Dessverre finnes det slike tullinger blant ledende norske muslimer, det er disse tåkehodene som bør holdes moralsk ansvarlige for å ha forledet unge muslimer, ikke alle de andre norske muslimene (naturligvis bra at de demonstrerer mot IS og slikt, men det er helt urimelig å kreve "ta avstand"). De fleste nordmenn (Hans Rustad er et unntak) har etterhvert fått med seg at er forskjell på konspiranoide surrehuer som Ghozlan og norske gjennomsnittsmuslimer som Abid Raja og Hadia Tajik.

Jon Hustad peker på også stødige NRK folk som Gro Holm plumper ut i den samme brune gjørma:

Det er ingen hemmelighet at jødisk kapital og folk med jødisk bakgrunn er sterkt overrepresentert i de store amerikanske mediekonglomeratene. Det største av dem alle, Disney Company, eier blant annet ABC TV Network og ledes av Robert Iger. CNN Worldwide har Jeff Zucker, som kom fra konkurrenten NBC, og CBS har Leslie Moonves. Sistnevntes onkel var for øvrig David Ben-Gurion, Israels første statsminister.
Jødenes andel av USAs befolkning utgjør vel to prosent, så det er ingen tvil om at de er overrepresentert som eiere og toppledere i media. Kanskje ikke så rart at relativt få palestinske stemmer slipper til når Israel blir angrepet.

Ingen kommentarer: