lørdag 10. november 2012

Jævla muslimister!

Yousef Assidiq har dokumentert anti-muslimsk koseprat på Facebook. Vi kan blant annet lese hyggelig meldinger som:

  • tvangs sterilisering av alle islamister burde bli innført i norge...regjeringen støtter ekstremistene, dette må vi stoppe på en eller annen måte
  • eller kanskje litt amputering, steining...da vil de føle seg hjemme :)
  • Kapp hode?? Hvorfor det da, da blir det ingen forandring, der er det helt tomt fra før.
  • la alle kristne få så mange unger de klarer å oppdra i Jesu Kristi navn.
Noen tar det helt ut:
  • Egentlig burde muslimene passe seg litt...tydelig at de ikke har lest så mye historie, for selv om har holdt oss rolig noen tiår nå så forteller vår historie klart en ting: Ikke kødd med den hvite mann!
  • Det er fortsatt vikinger i Norge, jeg er en og tydeligvis er det flere og jeg føler for å vise disse jævla insektene veien hjem.
Meldingene er lagt ut under fullt navn med bilde, og dette er i følge skattelistene virkelige personer. Disse to siste meldingene f.eks. er nokså tydelige trusler om vold, etnisk rensing og i verste fall folkemord. Den som trodde ABB var en enslig gærning tok som vi ser feil.

Klassekampen omtaler saken (9/11):
Klassekampen har gått igjennom 55 skjermbilder med høyreekstremt innhold, som Assidiq har publisert på sin blogg. Der fant vi 17 ytringer som gikk på ønsket om å drepe en muslim, og 11 ytringer som handlet om at vi enten er i krig med islam, eller at krigen er nært forestående, og at det dermed er viktig å skaffe seg våpen.

Lars Gule reagerer sterkt på at drapstruslene mot Assidiq er henlagt, og mener politiet burde gå til aksjon mot flere av dem som har truet ham og som sier på nettet at de vil drepe muslimer.

- Når talspersonen for Profetens Umma blir varetektsfengslet, hvorfor kan ikke en person som sier at han vil drepe en muslim bli fengslet, eller i det minste tatt inn til avhør? spør Gule. 
Se også Klassekampen på nett og Nettavisen.

1 kommentar:

Doremus sa...

Og dermed burde forestillingen om at man får saklige debatter ved å tvinge folk til å skrive under fullt navn være avkreftet en gang for alle.

Den "morsomte" var forøvrig trusselen om: "Kom deg ut av Norge umiddelbart ellers så skal du oppleve 9.september (sic!) i ditt hjem!", som man nesten (men bare nesten) kunne tro at var oppkonstruert for å henge ut islamofober som dumme.
Vi andre kan vel slå fast at ja, hvis YBA ikke kommer seg ut av Norge, så får han ganske riktig oppleve både 9. september, 18. desember, 3. april, og alle andre datoer i sitt hjem. :-)