onsdag 24. juni 2009

Homohelvete i Oslos gater

Oppdatering 2: "Og så lenge de homofile ikke har restriksjoner på hvor de kan sette seg i bussen, så er det meningsløst for de kristne å kjøre kollektivt," skriver Underskuddsposten. Når Nina Karin Monsen snakker er det man aldri sikker på om det er originalen eller parodien man har med å gjøre.

Oppdatering 3: Frp er i det hele tatt en alvorlig trussel mot rettssikkerhet og frihet, de argumenterer åpent og ærlig for å fengsle folk uten lov og dom.

Frank Rossavik, en av våre favoritthomser, er med god grunn skeptisk til islam på grunn av religionens anstrengte forhold til homoseksualitet. Selv om han ser fremskritt på området. Rossavisk skepsis er altså godt begrunnet, men samtidig symptomatisk for en overdreven fokus på islams og muslimers trussel mot homofiles rettigheter og hardt tilkjempede frihet. Muslimer utgjør i overkant av 2 % av Norges befolkning og har bagatellmessig politisk innflytelse.

Den største trusselen mot homsenes rettigheter kommer i stedet fra det politisk mainstream: Fremskrittspartiet, samt fra resten av det verdikonservative spektrum fra Krf til Nina Karin Monsen. Det er jo ingen hemmelighet at Frp frir til det verdikonservative i befolkningen. Norge har jo dessuten omkring 50.000 katolikker som (i motsetning til muslimene) har et overhode med en meget aggressiv holdning til homofili. Mens Frp, den fundamentalistiske diktatoren i Vatikanet og imamer uten bakkekontakt gjør felles sak, går Høyres Erling Lae foran i paraden.

F.eks. sa Carl I. Hagen for et par år siden: "det å være homo er ikke noe å ferie", "det normale er å være heterofil" og at man nesten fikk inntrykk av at det er flott å være homo. Han var kort og godt lei homomaset. Nå har altså Sylvi Listhaug tatt opp tråden.

Oppdatering: Indregards kommentar.


Langt mellom Krf-erne.Jaja, utpreget delikat er det ikke.15 kommentarer:

Anonym sa...

Beklager, men jeg er nå luta lei “alle” de stakkars homofile. De er en bitteliten minoritet, som gjør krav på å diktere alle andre. De sjikanerer alle de vil, som den største selfølgelighet, men dersom noen sier noe negativt om dem så føler de seg diskriminerte. Tidligere hadde jeg en viss forståelse for personer med annen legning, men dette har de nå ødelagt med meningsterroren sin. P.S “homoparade” er ikke bare en skam for Norge, men de homofile selv reduserer seg til en kvalmende masse med selvsentrerte sytepaver.

Konrad sa...

Du kan virkelig få sagt det!

Hva blir det neste? At nordmenn lager opptog i gatene for å fremheve seg selv?

Bjørn sa...

"Anonym": homofile er ikke en "bitteliten" minoritet og vi gjør ikke krav på å diktere alle andre. Jeg har ikke lagt merke til at homofile i stor stil har sjikanert andre - men det stemmer faktisk at enkelte homofile har følt seg diskriminert når andre kommer med sjikanøse uttalelser om homofile som gruppe.

Homoparaden er - som kjent - en markering av Stonewallopprøret. Det er som sådan en markering av at homofile ikke lenger godtok at de ble systematisk trakassert av politiet. Det er ikke spesielt for Norge - alle land med noenlunde rom for ytringsfrihet har slike parader.

At du blir kvalm er jo trist, men det kan trygt slås fast at det hender at heterofile gjør ting som gjør meg kvalm også - så det er likelig fordelt... :-)

Anonym sa...

Jo da, Bjørn, det er også mange formentlig hetrofile som også har kvalmende oppførsel. Det er bare det at de fleste av disse er overstadige berusede mannspersoner på byen, som har en misforstått oppfatning av at alle synes de er så skrekkelig morsomme og betydningsfulle. Men jeg setter tross alt disse noen hakk under homofile i oppførsel.
Desverre så har de homofile gjort seg selv en stor bjørnetjeneste i det siste, men å ture fram slik de gjør. Hadde de vært som "mannen i gata" så hadde de hatt min respekt, men ikke når de skal gjøre krav på "like rettigheter" på en måte som etter min mening er ødeleggende for samfunnet. Å ødelegge verdien av ekteskapet for hetrofile, bare for at de også skal "gifte seg" er å gå alt for langt. Å kreve adopsjonsrettigheter på lik linje med hetrofile er også å gå for rangt. Selv de homofile må innse at dersom de mener de er skapt slik fra naturens side, så er det fra naturens side ikke meningen at de skal få barn. Dersom de homofile mener at det er en naturlig formeringsform for dem å adoptere barn, eller å få assistert befruktning, så kan jeg umulig ta det seriøst. De må være så pass voksne at de tar konsekvensen av den legning de mener de er skapt med, og ikke si "ja takk, begge deler".

Sosialisten sa...

Dersom det hadde vore muslimar som hadde paradert lettkledde i gatene for å vise kor frigjorde dei er frå burkaer og hijabar, så hadde sikkert Frp vore veldig for dette.

I Frp-land skal helst muslimane ha minst mogeleg klede, og homsane mest mogeleg. Reknar kanskje med at dei godtek halvnakne heterofile menn òg, og at det berre er eit problem viss dei er homofile.

Konrad sa...

OK, da sier vi stopp der, dette er ikke en diskusjon for og mot parade eller for og mot homserier generelt.

Anonym sa...

De må være så pass voksne at de tar konsekvensen av den legning de mener de er skapt med, og ikke si "ja takk, begge deler

så fordi jeg fra naturens side IKKE KAN FÅ BARN, skal jeg da bare godta det, og gi f^en i adopsjon/fosterfamilie?? Samme som homofile tydelig skal??

korttenkt og lite gjennomtenkt kommentar. er man født steril, eller homo, eller hetro, så har de aller fleste kjærlighet nok til å elske et barn, sitt "eget", eller noen annen sitt.

legning skal ikke ha noe å si

MVH jente 19, HETRO!

City Girl sa...

Vil bare minne på at vi før hadde en sommerparade i Oslo, ed heteroer som var langt mer utagerende enn folk i prideparaden er...

http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/musikk/article429715.ece

Anonym sa...

Artig tankeeksperiment ang. disse homodagene: PÅ Dagsnytt i går sa de at det nå er blitt 100000 katolikker i Oslo.. Tenk om halvparten av de hadde laga til en hel jævla festival i OSlo sånn som homoene.... med stort område foran rådhuset og opptog med nonnedrakter og flammende appeller.. "Katolisismedagene 09" Det hadde provosert!!

Mens homoer i skinnforkler og parykker - det er bare sykelig og lett underholdende..

Konrad sa...

City girl:
Jepp, forskjellen er at heteroer er NORMALE i motsetning til homser og muslimer, heteroer trenger ikke toleranse.

Anonym sa...

Helt greit for min del at de har sammenkomster, men det må da være lov å ha et anstendig antrekk...

Konrad sa...

Definer anstendig.

Som du kanskje har fått med deg så vil Frp kle av muslimene, og kle på homsene. Veldig logisk. For noen (bl.a. en del muslimer) er hijab anstendig.

Bjørn sa...

Jeg synes nok du spissformulerer det litt, Konrad - men poenget ditt er godt. Noe av hovedmotstanden mot hijab går jo ut på at man ikke ønsker seg et samfunn hvor folk presses til å kle seg på en spesiell måte av de rundt seg. Da er det pussig at man samtidig har "dresskode" for politiske demonstrasjoner...

Konrad sa...

Bjørn:
Man må jo spissformulere for å få frem et poeng :)

Frpernes inkonsistens på dette området er jo som alltid påtagelig.

Ellers var mitt hovedpoeng en kommentar til Rossavik: trusselen mot homsenes frihet kommer ikke fra imamene på Grønland, men fra den politiske mainstream - Listhaugs instinktive respons på homseparaden er jo nettopp uttrykk for de 30-40 % av folket som rynker på nesa av disse homseriene.

Lise sa...

Om dere har så utrolig mye imot denne homoparaden, hvorfor gidder dere da i det hele tatt å bry dere?
Dere har tydelig på eget insjiativ lett etter stoff som har med homoparaden å gjøre.
Samme med ekteskap og adopsjon. Hva anngår det dere egentlig? Dette går ikke ut over dere, og det kommer ikke til å ha noen betydning for dere at to av samme kjønn gifter seg og adopterer et barn sammen.
Dessuten har vi ingen interesse å regjere verden bare fordi vi er homofile, vi vil bare ha de samme rettighetene og mulighetene som vi ville hatt dersom vi var heterofile.