søndag 28. juni 2009

Snik-katolikkifisering

I Groruddalen i Oslo er det 13 statskirker, men stadig færre kirkegjengere. En økende andel katolikker i samme område har ingen steder å gå. I Groruddalen, øst i Oslo, bor dobbelt så mange katolikker som i resten av landet. Nå er katolikkene på kirkejakt hos protestantene, skriver Aftenposten. Det er mellom 150000 og 200000 katolikker i Oslo katolske bispedømme. Men bare 56213 registrerte medlemmer.

Det er nå snart 500 år siden vi ble kvitt papistene og pave-veldet i Norge, men nå kommer de altså snikende tilbake forkledd som stillferdige polakker og vennlige asiater. Og nå skal de endog få overta våre kirker. Det er alarm!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er dette ment som en spøk?

Ville du skrevet en bloggpost om "snikjødifisering" av Norge?

Konrad sa...

Spøk? Jeg prøver å ta Siv Jensens "snik-islamisering" på alvor. Norge har 100-200.000 katolikker, hvorav halvparten er fullstendig uintegrert i det norske samfunnet.

Jeg kunne godt skrevet om snik-jødifisering av USA. Jødene, sågar mange ortodokse, dominerer store strøk av New York by. Universiteter, næringsliv, media og bankvesenet er proppfullt av jøder: Milton Friedman, Ayn Rand, Krugman, Alan Greenspan, George Soros, Seinfeld, Jon Stewart, Joseph Stiglitz.....