mandag 22. juni 2009

Storhaug og Dagblad-journalist drept av blogger

Ja ikke i bokstavelig forstand naturligvis. Martin Grüner Larsen har plukket fra hverandre Dagbladets "la oss ta debatten om muslimene"-regime med tilliggende herligheter som Hege Storhaug i HRS og Hans Rustad (document.no). Så grundig, presist og veldokumentert at Storhaug og Dagbladet blir liggende blodige og intellektuelt livløse.

Mrtn påpeker at viktig drivstoff for Hege Storhaug er konspirasjonsteoretikeren Bruce Bawer, som mener massedeportasjon av mennesker basert på religion er et fornuftig tiltak. Dette får meg straks til å tenke på den godeste Adolf Eichmann som etter Anschluss med stor iver organiserte tvangsemigrasjon av jøder fra Østerrike. Året før hadde Eichmann vært på studietur til Palestina for å vurdere muligheten for å sende europeiske jøder dit. At Aftenpostens Åmås anbefaler denne Bawer er mer enn pussig, Åmås har da vitterlig doktorgrad (filosofi/medievitenskap?) og burde være vaksinert mot vås.

Den rabiate konspirasjonsteoretikeren med pseudonymet Bat Ye'or, er visst også en inspirasjonskilde for Storhaugs engasjement mot islam.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Utan samanlikning elles, men Joseph Goebbels hadde òg doktorgrad. Det er ingen garanti for vit og forstand. Er det ikkje ein av desse Anfinsen-brørne som har doktorgrad òg?

Konrad sa...

Vi sammenligner gjerne når det er saklig forsvarlig.

Joda, Goebbels hadde dr.grad, i likhet med en rekke av deltakerne på Wannsee-konferansen.

Storbror Anfinsen er vel dr.scient. i informatikk.

Utdannelse og dannelse er ingen garanti for anstendighet og klar tanke.

Admin sa...

Ang. Anfindsens: den av Anfinsen-brødrene som nå pusler med honestthinking.org (ja, de har så tilforlatelig trivelige nettstednavn) skriver at han for tiden lever på et Fritt Ord-stipend.

Ja ordet er så absolutt fritt.

mrtn sa...

Akkurat dette er forresten kjernepoenget i Kjartan Fløgstads nye roman "Grense Jakobselv", som nok er den viktigste skjønnlitterære utgivelsen jeg har lest i år. Fabelaktig roman, vel verdt å lese. I Klassekampen kjører vi en serie denne uken om de autoritære trusler i dag basert på romanen. Jeg hadde første sak i serien, og jeg må si at resten av serien så langt ser jækla spennende ut.

Konrad sa...

"Honest thinking"
"Human Rights Services"

akkurat som "DDR"

Fascinernede at den Fløgstad jr (Aslak Nore) presterer å lire av seg så mye tøv. Har ikke faren lært ham noe?

Anonym sa...

Konrad, hvor pussig er det egentlig at en åpen zionist som Åmås anbefaler en hissig zionist som Bruce Bawer?

Det rabiate hatet mot muslimer burde ringe noen bjeller rundtomkring.

Konrad sa...

Jeg vet ikke om Åmås er zionist, men det er pussig at en lærd mann som Åmås omfavner konspirasjonsteoretisk møl.

Anonym sa...

Åmås er zionist, jo, han legger i alle fall ikke skjul på det privat. Same goes for Aslak Nore, som i tillegg har tjenestegjort for Telemarksbataljonen.

I det hele tatt er store deler av Knut Olavs harem zionister - det merker man når man jobber et år som redaksjonssekretær under ham.

Den eneste gangen navnet mitt kom i Klassekampen, for eksempel, var da jeg på ordre fra Åmås hadde oversatt en lang 2-3 siders sak av den amerikanske zionisten Paul Berman.

Så zionistiske konspirasjonsteorier står høyt i kurs, både i Samtiden, Klassekampen, Dagbladet og Aftenposten.

Konrad sa...

Viddal:
Den kommentaren passerer til nød og står utelukkende for din regning.

Aslak Nore har tjenestgjort i Telemarksbataljonen, men det gjør ham ikke til zionist. Forøvrig er det ikke noe galt i å være sionist, slik du formoder.