tirsdag 6. september 2011

Hege Storhaug og nyfascistene

Asta Beate Håland, i Kvinnegruppa Ottar,* lurer på hva som egentlig er Hege Storhaugs agenda (Klassekampen 29.aug): Er det kampen mot innvandring og "Eurabia" som er Storhaugs anliggende? Er Storhaugs feminisme bare en stor løgn? Håland skriver:

Men så kommer det altså opp at Human Rights Service de siste årene ikke bare har nøyd seg med å ansette reaksjonære Jens Tomas Anfindsen fra honestthinking.no som rådgiver. Hege Storhaug har også samarbeidet med Patrick Buchanan,** (...). Og for å feie all tvil av banen om hva dette er: Storhaug og Karlsen har også møtt Fjordman, alias Peder Nøstevold Jensen, og han er en ekte reinspikka fascist med det kvinnesynet som hører med. Når bare nyfascistene får orden på saker og ting, ifølge Peder Jensen, så skal kvinnene igjen få kjenne sin plass, som underordnet mannen og del av hans eiendom. Da skal den rene nasjonen marsjere i korporativ ånd mot lyset og framtiden, og alle urene elementer som ikke går i takt, som feminister og kulturmarxister, skal fjernes.
*Jeg er ingen stor beundrer av foreningen Ottar, men denne gangen har de en interessant analyse å bidra med.
**Feiltakelse fra Håland, skulle være Bruce Bawer.

Utrop (1.sept) melder ellers at i anledning fastemåneden ramadan inviterte tenketanken Minotenk muslimer, ikke-muslimer og islamkritikere til iftar. Ramadan er i henhold til den islamske tradisjonen en måned for fred og forsoning, Hege Storhaug uttalte til TV2 på spørsmål om hvorfor hun ikke ønsket å delta på iftaren at: “man feirer ikke ramadan med sine fiender”. Andre tok i mot invitasjonen: Carl I. Hagen var i storslag med muntre replikker til Abid Rajas tale. Ole Jørgen Anfindsen holdt et sterkt personlig innlegg om hvordan tragediene som rammet oss 22/7 ga fornyet selvinnsikt.

Selvinnsikt - ja, det er stikkordet.

2 kommentarer:

norskgoy sa...

Vet nå ikke om Ottars fascisme er noe bedre. Det var litt spesielt da Anne Kalvig mente at det var den norske mann sin skyld for at utlendinger stod bak taxivoldtektene i Stavanger.

Konrad sa...

Ganske enig. Jeg synes stort sett Ottar er far out, men dette innlegget har noen gode observasjoner og uansett fascinerende når esktremfeministene ligger i krig med hverandre.