fredag 17. juli 2009

Sex er god butikk!

VGs utsendte reportere setter livet på spill med sin walraffing (undercoverjournalistikk der man lever seg inn i hendelsene) Middelhavet rundt. Disse informative reportasjene med de mildt sagt oppsiktsvekkende opplysningene om at norske ungdommer drikker seg snydens, forsøker å "få seg noe", går med fjollete T-skjorter ("fisk frem kuken" er en pop tekst) og i det hele tatt forsøker å synde så godt de kan, løfter nok VGs anerkjennelse flere hakk.

Se flere saftige puppe- og kjønnshårbilder her, er du ikke kåt fra før, blir du garantert etter neste episode av "VG-reportere på sex- og fylleferie i Middelhavet. Her ligger det åpenbart an til SKUP-pris.

Ihvertfall kunne Konrads tankesmie notere all-time high etter at jeg kommenterte VGs syden-scoop.

Kåte, lettkledde damer er god butikk.
Sprit er heller ikke å forakte.

Apropos: Sex er sunt sier det britiske helsevesenet, pul i vei gutter og piker!

Apropos 2: VG skal også ha honnør for at de informerer prisbevisste nordmenn om kostnadene ved stort forbruk av hotellrom.

Heldigvis har vi Ap-folk som tør si fra! Huitfeldt kommer på banen og sier at nå må ungdommen få kontroll på hormonene sine, de må slutte å være så kåte!
Huitfeldt. Ofte kåt, men aldri sør for Færder fyr.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror de må kjøpe inn flere festbåter nå, for bedre reklame enn gjentatte fremsider i VG får du ikke. dessuten ser det unektelig ut til at de har det stygg morsomt på fylle cruise med (vill)ligge lettkledde/nakne damer og menn + så mye alkohol som du kan drikke.

Konrad sa...

Jepp, det er virkelig hardt og utrivelig arbeid å drive gravende journalistikk.