onsdag 15. juli 2009

Puling og drekking

VG har drevet undercovereportasje i Ayia Napa (Kypros) og kommer med en oppsiktsvekkende avsløring: Norske ungdommer drikker seg snydens og tafser på hverandre!


18-åringene er så kåte at det er nesten ikke til å tro. Det påstås til og med at dette noen har pult, uten at VGs reporter har sikre kilder. En av kildene sier det uansett rett ut:
- Det er bare ett mål med dette cruiset: At dere gutter skal «få dere noe», gliser «Rah» fra New Zealand.

VGs reportere mener å kunne påvise at det også foregår drekking og puling på Kos såvel som i
Magaluf:
I flere år slet Magaluf med stempelet som utdatert, britisk harrysted. Etter et solid ansiktsløft er badebyen sør på Mallorca i ferd med å etablere seg som et av de hotteste partyparadisene for unge nordmenn på sydentur.
Engelskmennene er jo veldig dårlig til å drekke og pule så det er jammen bra at nordmennene har tatt over og dermed tilført stedet litt eleganse.Nordmenn driver da ikke med harry-puling, her kopulerer man da med en viss konduite!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Morsomt! :-D
Alle andre vil jo pule og drekke, de er sikkert bare misunnelige på dem som har sjansen... hehe.

Anonym sa...

Nå håper jeg virkelig at faren til en av de jentene, ser klippet på som ligger på vg, og kjenner igjen dattern sin, og gir henne en omgang med god gammelsdags juling. Jeg er flau over å være Norsk ungdom. Hadde det vært dattern min hadde jeg ikke vært spesiellt happy eller stolt.

Konrad sa...

Selv ville jeg være ytterst sjokkert om mine 19 årige barn ikke var i seng pr 21:30.

Anonym sa...

Klart det :-) Er man på fest så hvorfor ikke HÆLA I TAKET.... Vet du om noen party båter for homofile også?

Hadde jeg vært 19 å måtte legge meg 2130 JA er det ikke 18 man kan flytte eller kanskje foreldra bør la ungedommen være ungdom, lurer på hvem som satt med pipa på 60 tallet