tirsdag 14. juli 2009

En islamist er.....

– En islamist er en person som blander religion og politikk, svarer Per Willy Amundsen på direkte spørsmål fra Dagsavisen.

Frp vil frata Islamsk Råd statsstøtten fordi de ikke klarer å ta avstand fra dødsstraff for homofili.

Frp har tett kontakt med Levende Ord, der en pastor sammenligner homofile med griser og som har sagt at «selv griser vet bedre». Flere i Frps bystyregruppe i Bergen er aktive i menigheten, skriver Aftenposten.

I sin beryktede tale til kristen-ekstremisten i Levende Ord sa Carl I. Hagen:

«Vi kristne er veldig opptatt av barn. ‘La de små barn komme til meg,’ sa Jeus. jeg kan ikke skjønne at Muhammed kan ha sagt det samme. I tilfelle han hadde sagt det samme, så måtte det være ‘La de små barn komme til meg slik at jeg kan utyntte de i min kamp for å islamisere verden!»

Hagen stilte i følge ham selv opp hos Levende Ord for å støtte partikollega og Levende Ord-medlem Torkild Åmland. Samtidig var det også for å forhindre at Kristelig Folkeparti fikk råde grunnen i menighetene alene.

Amundsen på sin side sier til Dagsavisen at Frp vil ha:

  • Kontroll med imamene.
  • Strengere kontroll med moskeene.

Og flere andre tiltak nokså spesifikt rettet mot muslimer, men Amundsen er nøye med å presisere:

– Religion er en privat ting, og jeg mener at vi må hegne om de sekulære prinsippene. Frp ønsker ikke å vurdere hvert enkelt trossamfunn.

Altså: Amundsen ønsker ikke å vurdere hver enkelt trossamfunn....men gjør det visst likevel. Han vil bl.a. stanse statsstøtten til Islamsk Råd fordi de "sprer eder og galle". Jeg vil derfor oppfordre Amundsen til å ta en nærmere kikke på Frps favorittstøtteobjekt, HRS, der Hege Storhaug utmerker seg som en ledende produsent av eder og galle. Storhaug blir endog stadig invitert til å spre møkka via aviser og TV.

Den store tenker Amundsen har tidligere tatt til orde for at "innvandrere bør testes for å se om de tåler å se blant annet homokyss og toppløse damer før de slippes inn i Norge." Dette minner ikke så lite om de metodene Hege Storhaug visstnok har brukt, og blir uansett temmelig komisk når det Frp-erne som særlig vemmes over synet av homser i aktivitet (toppløse damer takler de nok bedre).

Ellers er det vel knapt noen hemmelighet at Frps retorikk om "innvandrere"/"innvandring" i stadig større grad er skiftet ut med en retorikk om "muslimer"/"islam".

Ytterligere dokumentasjon trengs ikke for å svare på dagens kontrollspørsmål: Hvem er det egentlig som blander politikk og religion?


I konkurransen om å være Norges mest inkonsekvente politiker så ligger unektelig Komiske-Amundsen (bildet til venstre) godt an.

La for all del ikke dette vandrende katastrofeområdet slippe inn i regjeringskontorene.

OPPDATERING: Se god kommentar hos Raaum.


2 kommentarer:

Goredom sa...

Komiske Amundsen!

Hahaha!

Synes jeg hører ham:

No e det sånn at når dokker meine at æ e ein inkonsekvent politiker på grensa mot dettan dokker kalle komisk, så må æ bare få sei at dettan e en sak som vi ikkje kan ta stilling til på dettan tidspunktet!

Konrad sa...

Jepp. Når det blir så dumt som dette, måtte jeg bare legge inn et lite personangrep.