tirsdag 21. juli 2009

Frp er en deilig grillpølse i agurktiden

Oppdatering: Her er Frps-agurktropper, Frp seirer på alle fronter som Hildegunn så frekt sier det.

Nå har det endelig gått opp for Frps egen avis, VG, at partiet har en målrettet agurkstrategi: Det gjelder å pumpe ut mange fiffige utspill mens de andre partiene har ferie slik at Frp får full dekning uten særlig motstand (bortsett fra noen anonyme besserwissere med egen blogg):
"En undersøkelse som medieanalysebyrået Retriever har gjort for VG Nett viser at at Frp er nevnt i over 10.650 nyhetssaker i papiraviser, nettaviser og etermedier i løpet av én måned mellom 15. juni og 15. juli. Det er nesten dobbelt så ofte som partiet som er nest mest omtalt. Arbeiderpartiet, som er nummer to på listen, er nevnt i overkant av 6.400 ganger. Dårligst ut av partiene på Stortinget kommer SV, som bare er nevnt rundt 2.720 ganger."
Vel, det burde vel egentlig ikke overraske VG, de er jo nyttig idioter for Frp-agendaen, selv om de naturlig nok trumfes av det "kulturradikale" Dagbladet som serverer Frp velgere på et fat. Og det er ingen fare for at Frp serverer agurk og annet smakløst kaninfor, Frp er nøye med å tilby feriefolket fete, fristende pølser.

Fredrik Mellem gjennomskuet Frps agurkstrategi allerede 27.juni, og Konrad var for en gangs skyld helt enig med.


Bildet til venstre: Frp-koden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

SV vil ha miljøkamp!
UAhhhhaaahahh, PRÆÆHHHHH..hæææhhhh
hæhhhhææhh... Uæhhhh..hæææhæææ.
hææhhhhhh. hhh...
OOAHHHÆÆÆÆÆÆÆHHHHH.... hikst..
Da kan jo disse småmusene som tripper rundt på sosiologistudiet begynne med å slutte å shoppe, drikke rødvin, kjøre ungene til barnehagen, dra på kulturferie til
Athen, slutte å svinse rundt i elegante klær som er produsert i 3.verden, slutte å bruke sminke og drive intimbarbering.

Da Sv HYKLERE, da snakker vi miljøengasjement.

Den der fittementaliteten til SV om at miljøvern helst skal begynne langt unna Norge.
Det SV fittene egentlig sier er at
"De folka i de der fluebefengte kloakkstinkene bananrepublikkene må bli mer miljøvennlige". Slik at den dekadente livsstilen til småmusene til SV ikke forstyrres. Marte og Bjarte og de andre HYKLERENE kan da ikke offre jetsetstilen sin.
De må da få lov til å dusje 2 ganger daglig, ha renvaskede klær hver dag plenty med hudkrem og kosmetikk, rikelig med importert rødvin og oliven. Minst et par nye sko i uka, vaskemaskin, micro-ovn,
tv, kjøleskap med 4 forskjellige oster.

Det er dette som forurenser, luxusen til SV musene forurenser.
HYKLERE.

Konrad sa...

Har du spist for mye fete, svidde pølser siden du brekker deg sånn?

Fredrik Mellem sa...

Hyggelig å kunne være enige.