torsdag 25. oktober 2012

Parodi i bibelbeltet

- Det går an å spørre hva regjeringen tenker med å innsette en ung muslimsk kvinne som kulturminister. Hva vet hun om vår kristne kultur? Det kan se ut som om hun har fått jobben Stoltenbergs folk har begynt på: Å utradere vår kristne kultur, og åpne dørene for en annen kultur. Det er et farlig prosjekt, sier Monika Tettli (Krf) ifølge Dagbladet.

Etter utnevnelsen av Tajik har jeg ventet på utspill som dette. Siv Jensens angrep på Tajik var innpakket, dog under beltestedet og omtrent som ventet. Dette utspillet fra Mørekysten tipper imidlertid over i parodien.

6 kommentarer:

Doremus sa...

Apropos Siv Jensen:


24. november 2011

"Etter terrorangrepene sto alle partier bak Arbeiderpartiet og AUF. Det gjelder fortsatt. Alle var enige om at ingen andre enn Anders Behring Breivk kan lastes for de forferdelige handlingene han utførte.

Gledelig var det i etterkant av terrorangrepet at også Arbeiderpartipolitikere irettesatte medlemmer som forsøkte å dra paralleller mellom FrP og terroristen.

Derfor kommer de siste dagers uttalelser fra AUFs leder Eskil Pedersen ganske overraskende på mange av oss. Det hele startet da han tirsdag uttalte til Dagsrevyen at FrP bidrar til å skape hatske holdninger mot innvandrere.

I flere medier har Ap-politikeren nærmest drevet politisk klappjakt på navngitte politiske motstandere for deres bidrag i blant annet innvandringsdebatten.

Det kan virke som om Pedersen forsøker å skremme folk fra å delta i en demokratisk og fri debatt om utfordringer landet står overfor.
Med andre ord forsøker en av Aps fremste tillitsmenn å begrense ytringsfriheten. Det er nye toner fra et parti som svarte terroren med ” mer demokrati”."26. oktober 2012

"Tidligere FrP-leder, Carl I. Hagen anklager i dag en rekke norske toppolitikere for at den islamske terroren har kommet nærmere Norge.

- Mye av ansvaret for det Norge nå opplever ligger i naiviteten til Gro Harlem Brundtland, Kaci Kullmann Five, Anne Enger Lahnstein, Kjell Magne Bondevik, Erik Solheim, og dagens ledere som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Erna Solberg, Kristin Halvorsen og Dagfinn Høybråten, sier Carl I. Hagen til Dagbladet.

(...)

Nå går nåværende partileder, Siv Jensen, ut og støtter Carl I. Hagens uttalelser.

Økt radikalisering
-Vi har sagt ifra om dette tidligere og har ikke blitt hørt. Det har ikke vært stilt nok krav og det har ikke vært en god nok balanse i innvandringspolitikken, og konsekvensene av dette ser vi nå. Man må se uttalelsen i en kontekst. I sin tid som partileder var Carl den politikeren som har blitt hardest stemplet i lengst tid, fordi han har turt å gå foran i denne debatten. Han har opplevd å bli møtt med harde karakteristikker fra sine politiske motstandere, sier Jensen til Dagbladet.

- På hvilken måte har terroren kommet nærmere Norge?

- Vi ser at det er stadig flere unge menn som fremstår som veldig radikaliserte, til tross for at de har vokst opp i et fritt demokrati. Jeg har store problemer med å forstå hvordan det er mulig å forvrenge et sinn så til de grader, når man har hatt tilgang på velferd og ytringsfrihet og demokrati, også ønsker man å bekjempe alt det. Disse personene vil gjøre det norske samfunnet om til det samfunnet som familien deres i sin tid flyttet fra. Det har jeg store problemer med å forstå.

- Hvorfor har akkurat politikere som Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Erna Solberg og Kjell Magne Bondevik bidratt til at terroren har kommet nærmere Norge?

- Hvorfor han har navngitt akkurat disse får han svare for selv. Men jeg skjønner bakgrunnen for dette.
"

Anonym sa...

At fanatiske muslmer driver kamp i Norge må man selvfølgelig gøre noe med.Men det er det politiets og myndighetenes jobb.På den annen side tror jeg kristenfolket bør være ytterst fosiktig med å kaste stein i det glasshuset de bor i,jeg tror at å gi de den samme makt de i sin tid hadde ville være ytterst helsefarlig.leser man kommentarer i diverse nett aviser av folk som påstår seg å være kristne,sitter medmenskligheten langt inne hvis den i det heletatt finnes.T J

Konrad sa...

Mange kristne sitter helt klart i glasshus når de kaster stein. Det interessante er imidlertid at i mange kristne miljøer (akkurat som blant muslimer) er det stor raushet, medmenneskelighet og omsorg for alle mennesker uannsett religion (samtidig som man misliker religionen), dette er et fascinerende paradoks. Hverken kristne (selv blant de strengeste) eller muslimer er homogene.

Anonym sa...

Det har du selvfølgelig helt rett i,men det er dessverre slik at de som skriker høyest blir hørt.De andre synes nesten ikke i landskapet.Og ikke er nett avisene særlig glad i de heller.Vil forresten legge til at jeg er glad i bloggen din.Det er godt at du tør å stikke hodet frem.T J

Konrad sa...

Takk for det, men jeg stikker ikke hodet særlig frem i og med at jeg er anonym :)

Anonym sa...

Virker som om KrF har lært litt om dobbeltkommunikasjon av FrP.

Send en liten fotsoldat til å røre litt i grumset, og så ha topplederne til å dementere det i etterkant. Fiskene i grumset hører på fotsoldaten og resten av potensielle velgere hører på ledelsen. På en snedig måte appellerer partiet til flere motstridende velgergrupper samtidig.

Spørsmålet er hvor løse de løse kanonene egentlig er.