lørdag 20. februar 2010

Jensen: - Forbud mot heldekkende brystplagg

Frps Siv Jensen tar til orde for å forby heldekkende brystplagg.

- Kvinner bruker ikke heldekkende brystplagg av fri vilje, sa Jensen til landsstyret.

Norske kvinner har i 30-40 år kjempet for å dekke til brystene på den måten de selv ønsker. Mens menn kan flekke brystkassen så mye de vil, må kvinner dekke til brystene helt uten grunn. Dette skyldes at det kristenkonservative moralpolitiet har hegemoniet norsk politikk sier Jensen.

- Når så du sist en toppløs kvinne i en norsk svømmehall? Spør Jensen retorisk. Min oldemor var selv en ledende kvinnesakskvinne og jeg har ikke tenkt å gi opp den kampen hun selv innledet.

Konkret vil Frp kreve at minst 40 % av puppen er i friluft. Denne regelen skal imidlertid ikke gjelde ved temperaturer under null. Ap er splittet i saken og vil antakelig gå for et kompriss på 28 % (et tall som er lett å huske).


Salma Hayek oppfyller puppekvoteringskravet.

Blogglisten

2 kommentarer:

Bjørn Stærk sa...

Dette er den typen teite innvandringsutspill jeg forventer fra FrP. Jeg sover trygt i vissheten om at de bare troller, og aldri vil få støtte fra andre partier for noe så komplett idiotisk som .. hm, eh: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3528440.ece

Wtf?!

Konrad sa...

Ap v/Kolberg har gjort et hjelpeløst forsøk på å stjele Frps anti-islam klær. Ap har også tendenser til stalinisme på feminisme-området. Kombinasjonen av disse to kan føre til Ap reelt støtter Frps forslag.

Kanskje noen også burde vurdere de reelle konsekvensene av et forbud? Og hvor stort "problem" er dette egentlig? I Danmark er det visstnok 3 (tre) kvinner som bruker heldekkende antrekk.