søndag 21. februar 2010

Mappa mi

Regjeringen vil ikke gi enkeltindivider rett til å se "mappa si", altså rett til innsyn i PSTs registre, går det frem av Justisdepartementets forslag til Politiregistreringslov. Statssekretæren viser her til at det dreier seg om Rikets sikkerhet.

Joda, den har vi hørt før. Bare man sier "Rikets sikkerhet" trumfer det alt, nærmest et magisk ord dette, det setter politi og justisdepartement i stand til å gjøre hva som helst. Det er bare 15 år siden Lund-kommisjonen, så det er tydeligvis dårlig hukommelse i departementet. Den gangen var det kommunistene, russerne, Treholt eller Saddam, nå er det kanskje muslimene (og anti-muslimene?), Krekar og hva vet jeg.

Dette sleipe forsøket på innskrenke borgerrettene og unndra seg demokratisk kontroll må stanses.

PST må holdes i ørene.

Kanskje denne bloggen har fått en egen mappe? Det ville vært et stort kompliment! Langt bedre enn barnslige utskjellig i kommentarfeltet.


Stasi opparbeidet 100 hyllekilometer med mapper, mer enn de klarte å lese.

Blogglisten

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har nok em egen mappe begge to, Konrad. Allikevel tror jeg vi anses som ganske så harmløse. :)

Tankeren

Fernando Torres sa...

Den anonyme overforsiktige Konrad Brumlebass burde kunne få beholde sin jobb innen AP-SV staten selv om han/hun er AKP-ml-islamist .

En femtekolonist er en infiltrator, spion, sabotør, sympatisør som driver med politisk eller militær aktivitet til fordel for et land, kultur eller annen maktorganisasjon, hvis formål er å undergrave eller styrte den sittende makt. Uttrykket er først dokumentert under den spanske borgerkrig (1936-1939), da det ble brukt av nasjonalistgeneralen Emilio Mola. Han sendte styrker i fire kolonner mot Madrid, og under en radiotale sa han at det også var en femte kolonne som var inne i byen allerede som politisk samarbeidet med Franco for å undergrave regjeringen. Det ble også brukt av Lev Trotskij som navn på den sovjetiske Femte armé, men da uten noen spesiell betydning. Også flittig brukt i nyere tid, men da også som et uttrykk for mer ufine former for «lobbyvirksomhet» innen bedrifter og politikk. "Javel, så var katta ute av sekken.

Igjen. Gruppen "De frivillige" og deres støtter - som blant andre teller leder Athar Ali for den statstøttede organisasjonen Norsk Innvandrerforum - vil riktignok ikke kalles radikale, men hvis de ikke er radikale og ekstremistiske, hva er de da?

Konrad sa...

For noe gigantisk babbel.

Anonym sa...

Men Konrad, du synes jo at alle som ikke er enige med deg er litt eller katastrofalt barnslige.

Og vi er jo alle enige i at du er i din fulle rett.

Men det er litt festlig for oss andre at du og Brumlebass tilsynelatende har noen av de mest fastømrede hjernene i den norske blogverdenen.

Har det noensinne skjedd at dere har tatt til dere informasjon som ikke allerede var klarert på ideologisk riktig hold?

mvh
Shimeansdeathinjapanese

Konrad sa...

Brumlebass får snakke for seg.

Jeg vet ikke hva du mener med klarering på ideologisk hold. Jeg er ikke del av noen organisert ideologi, all klarering foregår i mitt hode.

Du står fritt til mene at jeg har fasttømrede meninger. Selv forsøker jeg å ha minst mulig meninger og i stedet forsøker jeg å drøfte det som skjer.

Og ja: Kommentar fra "Fernando Torres" og slike består stort sett av utskjellinger, det er temmelig barnslig. Dessuten forventer jeg at kommentarene er relevante, diverse klipp og lim klassifiseres som "gigantisk babbel" eller lignende.

Jeg er en erklært kødd og forsøker å leve opp til det.