fredag 19. februar 2010

Nytt politisk parti: Religiøst folkeparti

Det åpnes nå for å etablere et nytt politisk parti i Norge, det nye parti blir et religionsnøytralt Religiøst folkparti bygget på de rykende ruinene av gode gamle Krf:

- Jeg tror dagens bekjennelsesplikt kan virke ekskluderende. Derfor ønsker jeg å fjerne dagens paragraf, og erstatte den med en plikt til å stille seg bak KrFs verdigrunnlag. De tillitsvalgte i KrF bør være lojale mot partiets program, ikke mot en bestemt tro, sier nestleder Elisabeth Morfjord i KrFU (som vil bli omdøpt til RFPU).

- Dette er også i tråd med den generelle toleransen og religionsnøytraliteten i dagens samfunn, sier en anonym kilde.

Dette er et genialt trekk, det nye parti kan appellere til en rekke nye segmenter sammenlignet med raserte Krf. Partiet åpnes nå for jøder og dermed kan arbeidet for Israel få et nytt oppsving, samtidig kan partiet trekke til seg konservative muslimer slik at det blir skikkelig støtte til Hamas og arbeidet for palestinernes sak.


Bare du tror på et eller annet er du velkommen hos oss!


Blogglisten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan mene hva man vil om KrFs politikk, men vi har vel ikke bruk for et parti uten meninger, og uten ståsted. Spesielle partier som KrF (for kristne), Sp (for bønder) og Rødt (for kommunister) har ingenting å tjene på å mene det samme som folk flest. Da mister de særpreget - og velgerne. Hvem gidder å stemme på KrF hvis de mener akkurat det samme som Høyre eller Ap? Da stemmer man heller på en av de sistnevnte. Hvis Sp sluttet å bry seg om bøndene, hva er vitsen da? KrF bør nok tenke på hvem som er kjernevelgerne sine og se hvordan de kan beholde dem.

Konrad sa...

"Spesielle partier"? Hva faen er det?