søndag 11. april 2010

Utfordring til Høyre

Lørdag var det markering mot Datalagringsdirektivet i Oslo, Bergen og Trondheim. Frank Eivind har lagt ut video fra markering på Eidsvolls plass, se også Solhjells (SV) blogg. "For første gang i mitt liv har jeg deltatt i en demonstrasjon," skriver Anders Brenna.

Pleym har en fyldig rapport med ros særlig til Torbjørn Røe Isaksen. Pleym fremhever også det personlige vitnesbyrdet fra Aslak Sira Myhre: "allerede få uker gammel ble han registrert av overvåkningspolitiet første gang. Bilder av ham i barnevogn havnet i mappen faren hadde i Overvåkningspolitets arkiv. Senere fikk han en fyldig mappe selv. Sira Myhre mente han har vært overvåket nærmest hele livet. Ikke fordi han har vært kriminell, men på grunn av hans politiske holdninger."

Torbjørn Røe Isaksen og en del andre Høyre-folk har viste seg sterke og klare i denne saken, de har kort og godt vist seg som ekte Høyre-mannfolk. Ap vil nok bruke partipisken i denne saken, dermed sitter Høyres stortingsgruppe med nøkkelen. Dag Kjetil har i den anledning forfattet et balansert, klokt og treffende brev til stortingsgruppen. Dette er Høyre på sitt beste. Gi oss mer.


Just say no, to datalagringsdirektivet.

Blogglisten

Ingen kommentarer: