lørdag 10. april 2010

En ond, pervers ideologi

Den onde, maktkåte ideologien som kaller seg en religion har igjen vist sitt sanne, perverse ansikt. Katolisismen er en ideologi som brukes for undertrykke kvinner og barn, sier Hege Storhaug i en kommentar. Den saken som nå er avslørt viser at katolisismen er et livsfarlig, verdensomspennende nettverk. Papistene bruker "religionen" som påskudd for å nekte prevensjon og abort slik at katolikkene formerer seg som kaniner slik at de til slutt blir i flertall, tilføyer Storhaug.

«La de små barn komme til meg,» sa Jesus visstnok, papistenes baktanke var naturlig nok «La de små barn komme til kirken, slik at prestene kan få utløp for sitt oppdemte begjær,» sier Carl I. Hagen i en kommentar. Dessuten produserer jo disse katolikkene barn på løpende bånd utelukkende i den hensikt å skaffe verdensherredømme, tilføyer den tidligere Frp-formannen. Katolikkene er kort og godt onde mennesker. Det er jo velkjent at Vatikanet pleiet nære forbindelser med fascistene i Italia og nazistene i Tyskland, de rekrutterer endog biskoper, kardinaler og paver fra nazistenes rekker.

Snik-katolikkifiseringen har allerede gått for langt, sier Frp-leder Siv Jensen. Antallet katolikker har blitt tredoblet uten at noen har ropt varsko, de har sneket seg inn i landet forkledd som murere og malere utstyrt med skranglete biler, svære barter og billig sprit. En rekke ledende nordmenn har utrolig nok gjort knefall for denne onde ideologien. Hvordan kan gode nordmenn bøye som Roma stadig vekk (bildet til venstre), spør Jensen retorisk.

Hagens utfall mot katolikkene støttes av leder i Oslo Frp, Christian Tybring-Gjedde. Han mener at katolikkene kan sammenlignes med Ku Klux Klan. Å iføre korgutter, munker og prester kappe er like ille som å sette på dem en Ku Klux Klan-hette, sier han. Hege Storhaug slutter seg helhjertet til: prestekappen er papistenes uniform når de går ut i krigen for å tilrane seg verdensherredømme. Katolikkene forsøker å innføre sine egne lover i Norge. Storhaug advarer sterkt mot i det hele tatt å snakke med papister som biskop Bernt Eidsvig, katolisismen er en totalitær ideologi som nazisme og kommunisme. Det vil være jevngodt med å godta overgrep mot barn og kvinner, sier hun.

Frp ser ikke noen annen løsning enn å forby katolske plagg og bygninger i Norge. Katolske kirker må snarest konverteres til protestantiske, sier Tybring-Gjedde. Påtrengede katolsk oppførsel som korsing og kneling kan ikke tillates på offentlig sted.

Siste: Arkansas-avdelingen av Ku Klux Klan tar klar avstand fra denne sammenligningen. "Vi har ingen likhet med eller forbindelse til papistene. Vi har bare forakt til overs for deres aktiviteter," skriver KKK i en uttalelse.


Ku Klux Klan forbereder et av sin groteske ritualer.

Blogglisten

3 kommentarer:

PC sa...

Påven, “Ratzinger ba om så mye «faderlig omsorg som mulig» for Kiesle…?!?! Dette er allerede hva bl.a Christopher Hitchens og Stephen Fry diskuterte emot den katolske kirken i debatten, “Is the Catholic church a force for good in the world” på BBC-world 2009. “Århundrets” viktigste debatt!!!

Påven har selv sagt, i en av hans få uttalanden om dette “It,s a very severe crisis, wich involves us in the following. In the need for applying for these wictims, the most loving pastoral care“… Christopher Hitchens svar, “they already had that! And this is not accepting”!!! Her i Norge så ser vi akuratt samme mønster!

Ifølge Georg Müller er verken homofile prester, kvinnelige prester eller sølibatet tema for den offisielle katolske kirken.

– Men den katolske kirke er vel ikke ukjent med homofile prester?

– Jeg vil ikke utelukke at det finnes. Men prestene har strenge lover om å leve i sølibat, sier han.”

Sjekk, The Intelligence Squared Debate, Christopher Hitchens and Stephen Fry vs The Catholics

Is the Catholic church a force for good in the world? BBC-world, 2009.

http://www.youtube.com/watch?v=8XpGyHJZ9b0

http://www.youtube.com/watch

http://www.youtube.com/watch

http://www.youtube.com/watch

http://www.youtube.com/watch

Sjekk også disse linkene og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything. The Hour: Interview with Christopher Hitchens.

The Hour: Interview with Christopher Hitchens (Part 1-2)

http://www.youtube.com/watch

http://www.youtube.com/watch?v=W9rGhUFJhWY

KenJ sa...

Underholdende, giftig og midt i blinken.

Anonym sa...

..så denne nå.. helt nydelig:)