torsdag 13. august 2009

Hvis gamlingene blir i flertall

Hvis muslimene blir i flertall. Hva skjer da? Dette var den oppkonstruerte problemstillingen i Dagbladet tidligere i sommer. Underforstått er muslimene skumle og de kommer til å tilrane seg makten så snart sjansen byr seg (og underkue de "innfødte").


En langt mer realistisk problemstilling er hva som skjer dersom gamlingene, pensjonistene, blir i fletall. Nå viser SSBs fremskriving at pensjonistene ikke vil være i flertall i 2050, men andelen vil ha økt kraftig til omkring en fjerdedel av befolkningen og ca 40 % av de stemmeberettigede.

Det er politisk makt i de skrukkete hender.

Det er pensjonistene som er skumle, ikke muslimene. Pensjonistene vil skjære stadig større stykker av felleskaka, alders- og sykehjemmene vil ha sugerør rett i Oljefondet, den arbeidende delen av befolkningen bærer stadig flere pensjonister på sine skuldre, mens de samme late og velfødde pensjonistene koser seg i Spania. Resultatet ser vi allerede nå: Frp har i årevis hatt eldreomsorg som en av sine kjernesaker og vinner stort på det.

Det eneste Frp ikke har tatt med i regnestykket er at vi trenger stadig flere innvandrere til å pleie Frperne når de havner på alders- og sykehjem.

Ingen kommentarer: