lørdag 5. september 2009

Paranoia i HRS

Hege Storhaug har fått mye pepper for sitt siste makkverk og svarer på sin egen nettside. Trond Berg Eriksen er mildt sympatisk innstilt i sin anmeldelse, noe HRS gjør maksimalt ut av til tross for at professorens kritikk er innpakket i en akademisk mild form er den i innhold drepende på avgjørende punkt. Rita Karlsen i HRS avfeier Khan-Østrem kritiske og nyanserte anmeldelse med at dette bare er et takk for sist etter at Storhaug anmeldte Khan-Østrems bok. Saklighet er ikke HRS' sterkeste side.

HRS omfavner naturligvis Carl Johan Berg som har levert den eneste positive anmeldelsen (publisert på Kommentar.no). Ved nærmere ettersyn viser denne CJ Berg seg å være helt på bølgelengde med paranoiaen og islamofobenes konspirasjonsteorier, om den "kompakte og undertrykkende propagandaen" skriver han bl.a. dette:

"Mange mener den massive innvandringen, ikke bare til Norge, men til hele Vest-Europa, bunner i oljekrisen tidlig på 70-tallet - som resulterte i en avtale mellom Vesten og de arabiske land om å få levert olje mot å tillate muslimsk masseinnvandring til den frie, demokratiske og økonomisk utviklede del av verden.

Uansett ble et enormt og samkjørt propagandamaskineri satt inn for å overbevise alle nordmenn om innvandringens og det flerkuturelle samfunns velsignelse."

Kommentar.no er et høyreekstremt nettsted drevet av (hold dere fast) Carsten O. Five. Jeg lenker ikke til høyreekstremister, men det er fritt frem for enhver å sjekke det halvrasistiske våset som publiseres der. Kommentar.no er verre enn en skraphandler, det er en søppelfylling.

Ingen kommentarer: