onsdag 24. august 2016

Per Edgar Kokkvold: - Vi må våge å ta debatten om jødeproblemet

Hitler var høyreekstrem og ikke sionist. Det har hindret oss i å kunne ta debatten om jødeproblemet skikkelig. Hver gang noen vil diskutere jødeproblemet , kommer det noen fra venstresiden og minner om at Holocaust var utført av høyreekstremister. Samtidig Hitler bare støtte i en promille av befolkningen, mens sionister og jøder ofte er del av internasjonale virksomheter som utgjør en stor makt. Det er en tendens til å stemple jødekritikk som antisemittisme. Antisemittisme er et farlig begrep fordi det beskytter jøder og jødedomme fra å bli utfordret og kritisert. Om man ikke kan kritisere religion og livssyn, overlater man makten til fundamentalister som alltid vil oppfatte kritikk som krenkelser.

Det er Per Edgar Cockvold som formidler denne dype innsikten til Morgenbladet, 22. juli

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor er du så sykelig opphengt i Per Edvar Kokkvold egentlig? Du har jo den mannen på hjernen? Hvorfor denne agressive vendettaen din?

Konrad sa...

Kokkvold er en av de falskeste forsvarere av ytringsfriheten. Kokkvold er i realiteten en aggressiv islamfiendtlig pompøs gammel kristenist. Skraper du litt i overflaten vedder jeg på at du rask finner en liten kristenfascist. Kokkvold får som fortjent.