tirsdag 6. juni 2017

Hege Storhaug rider igjen: Lager islamregister

HRS ønsker hjelp av medlemmer og lesere til å kartlegge alle landets moskeer, inkludert navn på moskeen, adresse, åpningsdato, samt foto av bygningen. Og med moské mener de ikke gudshus med kupler og minareter, «men forsamlingshus som fungerer som moske», ifølge Nettavisen.

Her er det naturlig å tenke på Nasjonal Samlings "statistiske kontor" som laget en fortegnelse over jøder og jødisk virksomhet i Norge. Mikael Sylten laget fra 1925 et register over "hvem er hvem i Jødeverdenen". Vi vet alle hva disse opplysningene ble brukt til da landet ble okkupert og Auschwitz ble satt i drift. Hege Storhaug er som vanlig i meget dårlig selskap. Trolig er hun så intellektuelt og moralsk innsnevret at hun ikke forstår det selv. Trist.

8 kommentarer:

Tropicana sa...

Så det du sier er at Staten er egentlig dypt nazistisk som holder oversikt over kirkene og tilhørighet samt utgifter forbundet med dette.

Anonym sa...

Det er akkurat det han sier ja. Kritikk av islam er nazisme, det er allerede vedtatt.

Anonym sa...

Godwins lov er alltid det eneste man sitter igjen med når man er tom for argumenter. At man holder et vist oppsyn med trossamfunn som mottar folks skattepenger i støtte er rett og rimelig ut i fra vanlige menneskers rettsoppfatning; noe som sikkert er nazisme i Konrads øyne. For meg er det helt greit om de holde øye med ALLE trossamfunn dersom man på død og liv skal behandle alle "likt". De som ikke har noe å skkjuøe har intet å frykte selv om Konrad prøver å innbille oss at dette er sammenlignbart med gassing av jøder.

Konrad sa...

Lær deg litt historie. Antisemittene i Norge fra 1920-tallet av drev kartlegging av jøder og deres forretningsvirksomhet. Ikke pinsevenner, ateister og katolikker, nei bare jøder. Dette ble fulgt opp av tullingene/drittsekkene i NS.

Anonym sa...

Å telle kirker er ikke å telle kristne. Å telle moskeer er ikke å telle muslimer. Å telle innsjøer er ikke å telle ørret.

Konrad sa...

Mer historie for de historieløs: I Danmark-Norge var private religiøse møter forbudt til ut på 1800-tallet ihht den såkalte konventikkelplakaten. Prestene skulle nemlig før kontroll med slikt. Brudd på forbudet førte til fengsel.

Anonym sa...

Du har ikke fortalt meg noe jeg vet. Og nå snakker vi om Norge i 2017. Det er rett og rimelig at staten vet hva som forkynnes i menigheter som mottar statlige kroner.
Dessuten vil ikke HS lage register over muslimer i Norge. Du serverer løgn om en kvinne som lever på hemmelig adresse på grunn av overgrep og voldstruseler fra DINE meningsfeller.

Konrad sa...

Det er religionsfrihet i Norge.