fredag 28. april 2023

Politivold på Kongsberg - drittsekker i politiet

 Så har politiet i Norg lært av sine amerikanske kollegaer og bruker meningsløs vold. Bør denne politimannen ut av tjeneste og tiltales? Åpenbart. Dette er en førsteklasses drittsekk. Jeg håper du politimann leser dette: Du er en kødd, en idiot og skikkelig drittsekk. Du politimann som hjalp til: Du er ikke stort bedre. I tillegg så løy dere i rapporten. Fy faen.

Dere er voldsmenn og løgnere.

Oppdatering: Den tiltalte politimannen sier han "har forståelse for at videoklippet ser voldsomt ut". Øhh, nei, det ser ikke voldsomt ut det er voldelig. Dette er ikke tilsynelatende vold, det er stor sterk politimann som grisebanker en ung mann mens en annen politimann holder mannen fast.

Vitner var sjokkert over politiets fremferd. Politimannen slo åpenbart i raseri, det handlet ikke om nødvendig maktbruk.

Advokat Pål S. Jensen, som har mange års erfaring fra politiet, hevder overraskende nok at maktbruken var innafor og at politimannen var i sin fulle rett til å slå. Skal man le eller gråte?


Heldigvis har spesialenheten for henleggelse av politisaker tatt seg sammen og tatt ut tiltale. Det var visstnok politimesteren selv som anmeldte tjenestemannen.

Til dere andre politifolk: Nå må også dere ta dere sammen og ta avstand fra slik grisete oppførsel. Det er misforstått lojalitet å beskytte denne drittsekken. Tvertimot er det denne kødden som er illojal overfor tusenvis av hederlige og korrekte politifolk. 

Ingen kommentarer: