mandag 3. mars 2008

Islam: En trussel mot menneskerettene

Det burde være godt kjent for den opplyste borger at islam ikke har begrep om menneskeretter. Muslimene er derfor den største trusselen mot menneskrettene. Dagbladet bragte i dag flere bilder som dokumenterer islams perverterende effekt på de siviliserte vesten. Bildene nedenfor viser hva som skjer når irakiske fanger forleder amerikanske fangevoktere til å opptre i strid med sivliserte, humanistiske vestlige prinsipper.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Pass på så ikke målmannen får ereksjon

Anonym sa...

Det er da det verste vås jeg har hørt.

Anonym sa...

Vås?

Nei, dette er helt seriøst. De siste årene har islams og de islamske landenes mangel på menneskeretter vært en tilbakevendende tema. Dette innlegget forsøker å dokumentere den slående kontrasten mellom menneskrettene slik vestlige land har og muslimenes mangel på det samme.

Anonym sa...

Hehe... tror det är noen som inte helt förstår ironi och sarkasm här.. :)

Anonym sa...

Noen som må ha det inn med teskje?

Jon sa...

De fleste arabiske makter praktiserer teokrati. Teokrati er en form for diktatur, bare at religiøse ledere sitter med makten. Det er lett å få et negativt inntrykk av disse landene ettersom det er disse ekstreme lederne som styrer. Men dette betyr ikke at vi skal dømme enhver muslim. De aller aller fleste er gode mennesker, selv om det kanskje ikke synes slik på den fundamentalistiske overflaten.

Anonym sa...

Joda, jeg bør visst ta frem teskjeen.

Anonym sa...

Det var ikke nytt i 2004 at det forekom tortur i Abu Ghraib. Det nye var at det kom fram.

Der har man forskjellen mellom demokrati med pressefrihet og diktatur hvor all informasjon styres av lederne. Skandalene avdekkes gjerne i den første, og ikke i den siste.

Irakeres lidelser hører vi nå om nesten daglig. Under Saddam hørte vi svært sjelden om det. Ikke fordi det ikke forekom, men fordi Irak ikke hadde en fri presse som kunne formidle det.

Admiral_Gringo sa...

Omfanget av voldtekter av irakiske kvinner i fengslene, utført av US privatized guards, er først nylig begynt med å bli kjent.

Gjett om dette kan ha noe å gjøre med at motstandskampen mot USA fikk vind i seilene i Irak?

Sånn går det når man bruker leiesoldater, bare fordi US politikere har aksjer i private sikkerhetsfirma.

Anonym sa...

Så islam skal ha skylden for at disse fangene mishandles? Tror nok jeg ville gitt fangevokterne skylden hvis jeg var deg, Konrad. Det finnes nok også andre krefter enn islam her i verden som kan resultere i onde handlinger.

Anonym sa...

Nix. Islam har skylden i alt. Selv om det ved en overfladisk betraktning kan synes som om det finnes andre onde krefter i verden, er det neppe tvil om at bare man graver dypt nok, bruker informasjon selektivt og koker i hop en skrudd logikk så klarer vi å bevise at Islam står bak det mest.

Anonym sa...

islam har ikke skylden i alt!
hvem er det som dreper barn og damer i palastin irak og afghanistan,er det muslimer??
dere snakker om terorister?
at muslimer er det?de største terorister er kristene og jøder!
i hvertfall de som hater islam og muslimer!
Fuck dere ass!

Konrad sa...

Var ikke satiren så gjennomskuelig likevel?